Connect with us

Vedete

Cristi Borcea, probleme foarte grave de sănătate

Cristi Borcea are probleme foarte grave de sănătate. Fostul acționar dinamovist a primit o veste tulburătoare de la medicii Spitalului Floreasca din Capitală, unde este internat.

Potrivit unor surse medicale, problemele la picior ale omului de afaceri sunt mult mai serioase decât suspectau în prima instanță doctorii. Se pare că primele intervenții chirurgicale pe care Borcea le-a suferit nu au reușit să îi amelioreze suficient starea de sănătate. Fostul acționar de la dinamo va mai fi nevoit să suporte două operații.

Potrivit unor surse medicale citate de spynews.ro, situația lui Cristi Borcea este foarte gravă, cele două intervenții chirurgicale și tratamentul pe care îl urmează în acest moment la Spitalu Floreasca fiind singua șansă ca piciorul să îi fie salvat.

Citește și: Valentina Pelinel a fost cerută în căsătorie de Borcea?

Dacă măsurile luate acum de medici nu vor avea efectul scontat, medicii vor fi nevoiți, în ultimă instanță, să îi amputeze piciorul.

Cristi Borcea suferă și de tromboflebită

Cristi Borcea a fost diagnosticat recent cu tromboflebită. Această afecțiune este doar o ultimă adiție pe lista de probleme de sănătate ale omului de afaceri. Borcea suferă de tulburări de ritm cardiac care au necesitat intervenții chirurgicale și a avut probleme la menisc, cauzate tot de sistemului circulator.

Tromboflebita este o afecțiune care necesită îngrijiri medicale speciale, putând fi considerată chiar o urgență. Conform surselor citate, lui Cristian Borcea i-au apărut cheaguri de sânge în zona piciorului, în interiorul venelor. Acestea au fost cauzate, cel mai probabil, de lipsa de mișcare și sedentarism.

Această boală necesită de obicei intervenție chirurgicală, mai ales dacă antiinflamatoarele nu își fac efectul.

 

1 Comment

1 Comment

  1. elena

    2017-02-21T13:52:54+02:00 at 13:52

    nu mai afisati poze cu unghii scarboase… va roggggggggggg

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top