Connect with us
Cristi Chivu a dezvaluit unul dintre cele mai negre episoade din viața sa. Fostul fotbalist a rememorat momentul morții tatălui său.

Vedete

Cristi Chivu și-a povestit drama: După ce tata a murit…

Cristi Chivu și-a deschis sufletul și a vorbit despre o dramă care i-a marcat viața. Este vorba despre pierderea tatălui său, un moment care s-a petrecut atunci când fostul căpitan al echipei naționale a României evolua în campionatul intern.

În ultimele ore de viață ale lui Mircea Chivu, Cristi trebuia să fie prezent la un meci pe care CSM Reșița îl disputa cu Ceahlăul. El a primit un telefon care îl anunța să meargă acasă. Tatăl său își trăia atunci ultimele clipe de viață.

Când puterile îl părăseau de tot, tatăl lui Chivu i-a spus puştiului: „Du-te înapoi în cantonament şi pregăteşte-te de meci. Bateţi Ceahlăul pentru Reşiţa şi pentru mine!”.

Cristi a plecat în cantonament și a reintrat în programul echipei. Reșița a câștigat acea partidă cu un scor detașat, 5-1.

„Îmi aduc aminte că am întrebat-o pe mama, după ce am mai crescut, după ce tata a murit, de ce nu mi-a spus niciodată mie, direct, că am talent la fotbal, de ce nu m-a încurajat mai mult. Cred că mi-am răspuns singur la întrebarea asta după o vreme”, a mai mărturisit Cristi Chivu, conform Antena Stars.

Articole similare

Adelina si Cristi Chivu au luat aceasta decizie, dupa ani intregi de casnicie

Ce s-a întâmplat cu Cristi Chivu după ce a fost operat

Fostul căpitan al echipei naționale a trecut prin momente extrem de grele după ce o accidentare i-a curmat însă posibilitatea de a face sport de mare performanță în continuare.

Cristi Chivu s-a accidentat într-un meci, mai exact a fost lovit la cap și a rămas cu sechele.

„E o istorie complicată și pot să spun acum niște lucruri în premieră, fiindcă nu mai sunt în activitate. După ce m-am operat la cap, n-am mai fost același om. Nu mai aveam cum să fiu ca înainte. A fost o accidentare care mi-a produs traume.

Când am revenit pe teren, îmi paraliza pentru câteva secunde toată partea stângă dacă loveam mingea cu capul! Nu mai puteam să fac nimic! Treptat însă, lucrurile s-au mai îmbunătățit, dar mi-am pierdut pentru totdeauna sensibilitatea la degetele mâinii stângi”, povestea Cristi Chivu, pentru gsp.ro.

Nici până astăzi, Cristi Chivu nu și-a mai revenit la a fi cel de odinioară.

„Dacă ating ceva, sunt obligat să mă uit ca să-mi dau seama ce am în mână. De exemplu, când bagi mâna în buzunar, în mod normal realizezi prin pipăire care e cheia, bricheta sau portofelul. Eu nu mai pot face treaba asta.Trebuie să scot tot și să văd ce obiecte sunt. Asta e!

M-am obișnuit și m-am adaptat la noul meu corp. N-am mai avut probleme în ultima vreme, dar nu știu ce-mi va rezerva viitorul. Mă aștept la orice! (…) Nu-mi amintesc deloc lovitura, căzătura, ci doar faptul că eram conștient pe jos, dar brațul stâng îmi era paralizat.

Nici nu l-am mai simțit vreo două luni. Mi-am pus mâna în cap să văd dacă-mi curge sânge, însă nu mai aveam os. Era o gaură!”, a adăugat el.

Cristi Chivu este căsătorit de mult timp cu Adelina, fost prezentatoare de știri sportive. Cei doi au împreună două fetițe superbe și locuiesc la Milano.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top