Connect with us
Cristian Boureanu a fost surprins de fiica sa, Ioana, după ce în luna septembrie între cei doi a fost declanșat un adevărat scandal.

Vedete

Cristian Boureanu, surpriză din partea fiicei de ziua sa de naștere

Cristian Boureanu a fost luat prin surprindere de ziua sa de naștere. Fostul politician a împlinit 44 de ani.

Cristian Boureanu și-a sărbătorit ziua de naștere în sânul familiei. De ziua sa de naștere, fiica lui, Ioana, i-a făcut o surpriză neașteptată având în vedere scandalul dintre cei doi. Boureanu a povestit în cadrul unei emisiuni tv cum și-a sărbătorit aniversarea.

„Nu e chiar o petrecere, sunt doar cu familia, cu Laura, cu fratele meu, cu prietena lui şi cu fata, la o masă la un restaurant. Le mulţumesc mult de tot!” a declarat Cristian Boureanu pentru Antena Stars.

Cristian Boureanu, surpriză de ziua sa din partea fiicei Ioana

„Mă bucur foarte mult că m-am trezit cu fata mea la uşă de ziua mea.”, a spus fostul deputat.

„Relaţia cu fata mea e foarte importantă şi sper ca lucrurile să fie bune şi ok. A fost un an greu, dar a fost un an în care tot ceea ce s-a întâmplat are un sens în viaţă şi am avut şi eu de învăţat, are şi Ioana de învăţat din chestia asta. O iubesc foarte mult, e fata mea şi sunt sigur că lucrurile vor fi bine şi în al doilea rând, vreau să am un an mai relaxat cu Laura.” a mărturisit Cristian Boureanu

Cristian Boureanu, în mijlocul unui scandal după ce și-a bruscat fiica pe stradă

La începutul lunii septembrie, Cristian Boureanu a fost surprins în timp ce ăși bruschează fiica pe stradă. El a declarat că Ioana a plecat de acasă, de la mama ei, și a început să o caute. După ce a găsit-o, el a lovit-o. Fiica sa a spus la acel moment că nu ar fi prima dată când tatăl ei o bate.

Citește și: Imagini incredibile cu Cristian Boureanu. Fostul politician își târăște fata pe jos. VIDEO

„M-a luat de păr. Vreau să rămân cu mama. Da, mă cert des cu tatăl meu și a dat de multe ori în mine. Au fost momente când m-a bătut rău. El nu vrea să stau în București cu mama mea.”, a spus Ioana.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top