Connect with us
Cristina Spătar, surprinsă în timp ce se sărută cu un bărbat în mașină

Vedete

Cristina Spătar, surprinsă în timp ce se sărută cu un bărbat

Cristina Spătar, surprinsă în timp ce se sărută cu un bărbat în mașină. Cântăreața pare să fi trecut peste perioada grea de după divorț. Cristina Spătar a fost surprinsă de paparazzi cancan.ro în timp ce se sărută cu un bărbat în mașină.

În imaginile surprinse de cancan.ro se observă cum Cristina Spătar se plimbă cu mașina împreună cu un bărbat. La final, cântăreața îl conduce acasă, iar înainte de a coborî, cei doi se sărută pe buze. Potrivit cancan.ro, bărbatul ar fi antrenorul de fitness al vedetei. Contactată de sursa citată, cântăreața a recunoscut că a depășit divorțul de soțul ei.

sursa: cancan.ro

sursa: cancan.ro

”Vis-a-vis de acest subiect nu pot spune decât că mă bucur enorm că am depăşit una dintre cele mai grele perioade din viaţa mea, iar Dumnezeu mi-a scos în cale oameni frumoşi şi buni la suflet de care eu ma bucur din plin, oameni care m-au ajutat să merg mai departe”, a declarat Cristina Spătar pentru cancan.ro.

Cristina Spătar a fost căsătorită aproape zece ani cu Alin Ionescu

După aproape zece ani de iubire, Cristina Spătar și Alin Ionescu s-au despărțit. Înainte de divorț, în presa mondenă au apărut de mai multe ori imagini în care soțul artistei se afișa în compania altor femei. Cu toate acestea, artista a suferit enorm.

„Sper să rămânem o familie. Eu îl iubesc și acum, și dacă mă va parasi, n-am cum să-l scot din suflet prea curând. Ne vedem prin curte, dar vorbim despre lucruri strict de casă. N-am mers la vrăjitoare. Nu cred în prostiile astea. Pot să stau și-n cap, dacă e scris să fim împreuna, o să fim, dacă nu, nu.”, a spus Cristina Spătar înainte de divorț.

Citește și: Cristina Spatar a luat o decizie care nu-i va placea lui Alin Ionescu

Divorțul a fost inevitabil, cei doi s-au despărțit amiabil la notar. Chiar și despărțiti, Cristina, soțul și cei doi copii ai lor locuiesc în aceeași casă.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top