Connect with us
Cum a cunoscut-o Ramona Gabor pe actriţa ucisă din Las Fierbinţi. Mărturii emoţionante

Vedete

Cum a cunoscut-o Ramona Gabor pe actriţa ucisă din Las Fierbinţi. Mărturii emoţionante

Anastasia Cecati a fost omorâtă cu sânge rece de soţul acesteia. Vestea cumplitului eveniment a făcut rapid înconjurul lumii.

Prietenă cu Anastasia, Ramona Gabor a povestit când a cunoscut-o pe frumoasa moldoveancă. Cele două au locuit împreună în Dubai, asta până când Anastasia a reuşit să se pună pe picioare.

„Am cunoscut-o în urmă cu şase ani. Nu pot spune că am fost prietene foarte apropiate. Dar când s-a mutat în Dubai am și locuit împreună până și-a găsit un loc de-al ei. A fost o fată cu un suflet mare, foarte dulce, dădea sfaturi extraordinare”, a povestit Ramona.

Ramona Gabor a povestit cum a aflat de moartea fulgerătoare a Anastasiei. Prietenii din Dubai i-au trimis mesaje, neştiind ce s-a întâmplat.

„Am primit mesaje de la prieteni comuni din Dubai care nu ştiau ce s-a întâmplat. Este şocant, nu știu cum i s-a întâmplat ei aşa ceva.

Ramona Gabor a povestit cum a cunoscut-o pe Anastasia Cecati

Nu am auzit niciodată să aibă probleme în relaţie, era foarte fericită cu el, a renunţat la viaţa din Dubai, o prietenă bună a vorbit cu câteva zile înainte să nască”, a mai spus Ramona.

În ceea ce priveşte gestul făcut de soţul Anastasiei Cecai, Ramona Gabor e de părere că este posibil ca gelozia te face să fii orb în dragoste şi este o boală.

„Probabil gelozia te face să fii orb în dragoste şi este o boală. Oricând vedeţi că e ceva ieşit din comun și bărbatul nu va respecta e un semnal de alarmă și încercați să vă croiţi un alt drum. E ceva inacceptabil. Să nu permiţi nimănui să te lovească cu nici o palmă.

Ştiu că era o fată extraordinară, calmă, dulce, toată lumea o iubea. A avut o relaţie strânsă cu mama ei. Îi trimitea lucruri din Dubai. Încă nu conştientizez. E şocant pentru toată lumea”, a relatat Ramona Gabor, potrivit Antena Stars.

Citeşte şi Aici a fost omorâtă vedeta din Las Fierbinţi. Declaraţii şocante şi imagini cu apartamentul groazei

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top