Connect with us
Cum i-a dat vestea Silvia Chifiriuc lui Petre Roman că va fi din nou tată

Vedete

Cum i-a dat vestea Silvia Chifiriuc lui Petre Roman că va fi din nou tată

Petre Roman trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Silvia Chifiriuc, alături de care are un băiețel.

În anul 2009, aceasta a devenit soția fostului premier al României, iar din povestea lor de dragoste a apărut Petrus. Silvia și-a adus aminte de momentul în care l-a anunțat pe soțul său că va fi din nou tată.

„Eram în drum spre Sinaia. I-am spus: Petre, o să am un copil cu tine!”, a povestit Silvia Chifiriuc, la „Vorbește Lumea”.

Aceasta a mai dezvăluit și că în tinerețe nu și-a dorit să fie mamă, iar după aceea a trebuit să renunțe la mai multe sarcini.

„În alte relații nu m-am gândit. S-a întâmplat să rămân însărcinată și nu am vrut. Dacă aș relua viața, m-aș proteja mai mult. Fiind tânără…știți cum e, tinerețea vine cu valurile ei. E superbă, dar sunt și părți de care nu prea ținem cont.

Aș avea mai multă grijă de mine ca să nu ajung la acele momente greu de depășit. A trebuit să renunț la mai multe sarcini. Am învățat din experiențele vieții. Am făcut ceea ce am avut nevoie pentru viața mea. Acum sunt foarte fericită”, a mărturisit soția lui Petre Roman.

Acum, Silvia Chifiriuc este cea mai fericită mamă. Ea susține că îl „sufocă” cu dragoste pe băiețelul ei și că este o mămică extrem de grijulie: „Băiețelului nu-i place, îmi zice să nu mai stau toată ziua cu el. Eu sunt foarte lipicioasă de felul meu. Sunt drăgăstoasă și poate îl sufoc uneori cu iubirea asta”.

TE-AR PUTEA INTERESA ȘI: Roxana de la „Exatlon”, săruturi pătimașe în piscină cu Cătălin Botezatu!

Roxana de la „Exatlon” este una dintre cele mai îndrăgite concurente ale concursului. Fosta handbalistă a reușit să îi cucerească pe telespectatori cu abilitățile sale sportive.

Însă puțini sunt cei care știu că Roxana a mai fost concurenta unui show celebru din România.

Aceasta a participat în urmă cu 8 ani la emisiunea „Burlacul”, unde Cătălin Botezatu trebuia să își găsească jumătatea, potrivit WoWbiz.ro.

La vremea respectivă, Roxana nu era tocmai obișnuită cu camerele de filmat, însă s-a descurcat foarte bine în încercarea de a-l cuceri pe celebrul designer.

Una dintre cele mai incendiare scene ale emisiunii a fost momentul în care Roxana s-a sărutat pasional cu Cătălin într-o piscină. Mai mult decât atât, aceasta a sărutat-o pe buze și pee câștigătoarea emisiunii.

Războinica” este acum căsătorită cu Laurențiu, alături de care are un băiețel în vârstă de 4 ani, Vladimir.
Simpatica brunetă de la show-ul lui Cătălin Botezatu de la Antena 1, a locuit peste cinci ani la Sibiu și a absolvit acolo Facultatea de Educație Fizică și Sport în anul 2008.

Roxana le-a povestit la vremea respectivă celor de la „Burlacul” că își dorește de la viață un bărbat înalt, atletic și deștept și, deși ușor inhibată în fața camerelor de luat vederi, a ales să-l cucerească pe Cătălin Botezatu în fața unei țări întregi.

În ciuda săruturilor pasionale pe care creatorul de modă i le-a dăruit în piscină, cucerirea nu i-a ieșit, iar Violeta a fost cea căreia Bote i-a oferit inelul la finalul emisiunii.

CITEȘTE ȘI: După accidentul grav de mașină, avocatul Daniel Ionașcu intră în greva foamei! Ce îl nemulțumește
Prietena Israelei, dezvăluiri cutremurătoare despre vedetă. Ce a făcut în trecut: „ Îi era rușine”

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top