Connect with us

Vedete

Daniela Gyorfi a luat legătura cu mama ei, plecată în Ceruri. E incredibil ce susține că i-a transmis

Daniela Gyorfi a primit mesaje de la mama ei trecută în neființă în urmă cu câțiva ani. E incredibil ce ar fi transmis aceasta.

Ce transmite mama Danielei Gyorfi plecată pe cealaltă lume

„Noi traim intr-un mediu fizic care nu seintamplain planul astral.in momentulin care noi trecem dincolo, acest blocaj dispare.

Acolo nu mai e vorba despre cine merge in caruţ sau in picioare. Draga mea, eu sunt inc aintre lumi, inca nu am ajuns la lumina.

Acolo nu exista boli, dispare bariera densa a materiei. Mama ta esteintr-o zona aflataintre zona pamantului si cea de dincolo. Sigur ca merg, dar nu potinainta. Am de platit o karma de acceptare. Sunt ajutata de doi ghizi ca sa pot din aceasta lume, printre lumi.

Stau aici pentru ca tu inca folosesti lucruri ale mele care ma ţin. Lucrurile sunt impregnate cu energia celui care a plecat.

Cat timp traim pe Pamant nu inţelegem de ce ne este data boala. Nu putem sa trecem dincolo, se expandeaza constiinţa. Boala este o forma de datorii faţa de alţii sau faţa de noiinsine. Acum cunosc acest lucru pentru ca cei doi ghizi ma ajuta sainţeleg. Nimeniin afara de noi nu e vinovat ca am murit.

CITEȘTE ȘI: Statul oferă 2.500 de lei. Iată cine sunt norocoșii și ce acte vă sunt necesare

Un nou fenomen meteo extrem lovește România! Care sunt cele mai afectate zone și de ce este periculos

Breaking News. Avalanșă în munți, în România. 29 de persoane…

Florin Călinescu, în lacrimi. Ce a pățit îndrăgitul jurat de la ROMÂNII AU TALENT

Mi-a fost scris in destin sa am o asemenea viaţa. Sunt doar efectele alegerilor si atitudinilor noastre”, ar fi spus mama Danielei Gyorfi.

Această dezvăluire este făcută de contele Incappucciato, cunoscut pentru cunoștințele sale ezoterice. Acesta a contactat spiritul mamei Danielei Gyorfi și i-a transmis cântăreței ce spune aceasta de acolo, de sus, din Ceruri.

Daniel Șuta, editor senior

1 Comment

1 Comment

  1. Laurent Martin

    2018-03-03T21:26:03+02:00 at 21:26

    Ce hal de analfabet a scris acest articol ??? Este limba Romana a doua limba vorbita , sau nu a fost destul la scoala ? Sau poate foloseste pentru prima data in viata tastele calculatorului ??? Si cine a aprobat publicarea acestui articol, a verificat ceva sau a dormit ca parlamentarii in sedinta ???

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top