Connect with us
David Pușcaș, fiul Luminiței Anghel, a ajuns la spital. Tânărul a fost la un pas de leșin, după ce nu a mâncat nimic timp de trei zile.

Vedete

David Pușcaș a ajuns de URGENȚĂ la spital! Ce a pățit tânărul

David Pușcaș, băiatul Luminiței Anghel, a ajuns la spital. El a chemat salvarea chiar în toiul nopții și a ajuns pe mâna medicilor.

Motivul? David nu a mâncat nimic de trei zile. El a făcut dezvăluirea în cadrul unei emisiuni televizate. Tânărul spune că mai suferă de niște probleme cardiace și de insomnii.

Citește și: Fiul Luminiței Anghel, bătut în plină stradă! Imagini SOCANTE!

„Îmi bubuia inima. Mi s-a făcut rău. Nu am mâncat de trei zile și am avut o cădere foarte puternică. Am chemat Salvarea la trei noaptea. Nu am mâncat și a început să mi se încețoșeze privirea și să îmi bubuie inima, m-am speriat și am chemat Ambulanța. De la nemâncat, fumatul pe stomacul gol… E o perioadă nașpa. Mi s-a făcut rău de două ori. În prima zi au venit la mine, i-am chemat, mi-au făcut o injecție în spate. Mi s-a mai făcut rău a doua zi și m-am dus la spital. Am niște probleme la inimă. Îmi bubuie inima, am și insomnii. Îmi caut și un job și îmi doresc mai multe lucruri”, a spus David Pușcaș la Antena Stars.

Citește și: David Pușcaș, amenințat cu moartea! Cine îi vrea răul fiului Luminiței Anghel

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top