Connect with us

Vedete

De ce nu muncește Ioana Tufaru. Uite câți bani ia lunar fără să facă nimic

Ioana Tufaru are 40 de ani și nicio zi de muncă în cartea de muncă. Cu toate acestea, fiica regretatei Anda Călugăreanu ia mai mulți bani pe lună decât un pensionar amărât de la țară.

„Eu am ajutor social pe viaţă, primesc pe lună câte 520 de lei şi îmi este bine aşa. Am înţeles că este o pensie pentru oamenii asistaţi social, pe talonul lunar scrie pensie socială, mai multe nu pot să zic. Nu mă gândesc să îmi caut de lucru.

Dacă nu-mi place unde o să lucrez şi rămân fără banii pe care îi primesc de la stat, ce mă fac? Nu vreau să mă angajez, eu nu am lucrat deloc până acum. Am înţeles că din ianuarie o să se facă pensia 640 de lei, lucru foarte bun”, a povestit Ioana Tufaru anul trecut pentru Click!

Ce-i drept, ajutorul social de 520 de lei nu este cine știe ce ajutor, căci cu această sumă abia poți asigura mâncarea pe două săptămâni, iar de utilități și alte cheltuieli nu se mai pune vorba.

Totodată, Ioana Tufaru a dezmințit zvonurile cum că ar fi din nou însărcinată: „A fost alarmă falsă. Nu sunt însărcinată. Ameţelile le-am avut probabil de la răceală şi cine ştie, întârzierea menstruaţiei probabil că mi se trage de la prea multe medicamente.

Mi-aş dori 10 copii, dar să am cu ce să-i cresc. Chiar am fost îngrijorată pentru că noi, din păcate, nu ne permitem să mai aducem un suflet pe lume”, a declarat la o emisiune televizată.

CITESTE SI: Ioana Tufaru, CU LACRIMI IN OCHI dupa nasterea prematura: „Mi-ar fi placut sa vina doamna doctor sa spuna…”

Daniel Șuta, editor senior

2 Comments

2 Comments

  1. Vios

    2019-04-02T22:48:10+03:00 at 22:48

    Mai oameni mai rai sint cei care judeca si dau cu pietre.
    Este o fiinta umana cu retard si punct.
    Atit poate atit face. Ii da cineva mincare, ii plateste toate datoriile sau ce? Mintile inalte creaza idei iar mintile mici creaza birfa a spus Eleanore Rooswelt.
    Asa ca vedeti va fiecare de puchinii din ochi decit de altii.

  2. Georgeta

    2019-01-20T22:03:10+02:00 at 22:03

    Este o purcea inconstienta, nesimtita care nu se gandeste decat la ea! Treci la munca scroafo! Traiesti in mizerie! iesi afara din ea! Faci umbra pamantului degeaba! Nu iti este rusine sa dai asemenea declaratii putoareo??????

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top