Connect with us
Adelina Pestrițu și Speak s-au despărtțit, iar acest lucru a luat prin surprindere pe toată lumea. Motivele despărțirii încep să iasă la iveală.

Vedete

De ce s-a despărțit Adelina Pestrițu de Speak. Motivul a ieșit la iveală

Despărțirea dintre Adelina Pestrițu și Speak a surprins pe toată lumea. După o perioadă în care cei doi păreau cel mai fericit cuplu și postau frecvent imagini cu ei împreună, fosta asistentă TV a făcut anunțul despre destrămarea relației.

„Dragi prieteni, îmi sunteţi mereu aproape şi va mulţumesc pentru susţinerea voastră care în fiecare zi mă face să mă simt iubită. De aceea, îmi doresc să aflaţi de la mine, nu din alte surse, că în viaţă mea personală s-au produs anumite schimbări. După doi ani şi jumătate de relaţie, am decis împreună cu Ştefan (Speak) să mergem pe drumuri separate.

Citește și: Adelina Pestrițu și-a găsit dragostea adevărată, după despărțire! Despre cine e vorba

Citește și:Ce a postat Speak înainte ca Adelina Pestrițu să anunțe despărțirea

Nu o să dezbatem nicăieri motivele care ne-au adus în acest punct, nu suntem nici primii, dar nici ultimii care trec prin asta, fiecare cuplu are povestea lui care nu întotdeauna se derulează aşa cum se proiectează la început. Relaţia noastră a fost una foarte frumoasă, îl apreciez mult pe Ştefan ca om şi că artist şi sunt recunoscătoare pentru toate momentele frumoase pe care le-am trăit împreună.

Sperăm că lumea să ne înţeleagă şi să ne respecte decizia de a nu vorbi despre acest subiect care ţine strict de sufletele noastre. Vă mulţumesc pentru înţelegere!”, a scris Pestrițu pe Facebook.

Motivele despărțirii țin de gelozie, potrivit unei apropiate a brunetei, citată de spynews.ro. Aceasta susține că ambii erau foarte geloși, iar în ultimele luni s-au confruntat cu mai multe probleme în cuplu. Mia mult decât atât Adelina s-ar fi certat cu Speak, după ce aceasta ar fi simțit un parfum de femeie persistent în hainele iubitului.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top