Connect with us
Despărţire neaşteptată! Un celebru cuplu şi-a spus adio

Vedete

Despărţire neaşteptată! Un celebru cuplu şi-a spus adio

Despărţire neaşteptată la Hollywood. Tânăra actriţă Mary Elizabeth Winstead a pus capăt relaţiei sale cu celebrul actor Ewan McGregor, sătulă să fie ţinta insultelor şi a criticilor după ce a început o relaţie când acesta era căsătorit, relatează online ziarul spaniol ABC.

Puţin a durat fericirea pentru Ewan McGregor, notează ziarul. Mary Elizabeth Winstead, iubita şi partenera lui din serialul „Fargo” a pus capăt relaţiei cu celebrul actor.

Iar lucrurile păreau să meargă bine după ce McGregor, distins cu un Glob de Aur pentru cel mai bun actor într-un serial de televiziune, i-a mulţumit atât soţiei sale, Eve Mavrakis, cât şi lui Winstead la primirea trofeului.

Decizia a fost luată iar pentru celebrul cuplu nu mai există cale de întoarcere

Potrivit presei anglo-saxone, decizia a fost deja luată şi nu mai există cale de întoarcere. Winstead a decis să punct punct fiind sătulă să fie arătată cu degetul şi acuzată că este „o distrugătoare de familii”.

Iar aceasta deoarece McGregor a început relaţia când era căsătorit de peste 20 de ani cu soţia sa.

După ce în presă au apărut imagini ale lui McGregor (46 de ani) şi Winstead (33 de ani) sărutându-se, actorul i-a cerut divorţul soţiei sale, motivând „diferenţe ireconciliabile”, potrivit Agerpres.

Citeşte şi La câteva luni după divorţ, vedeta a anunţat că este din nou însărcinată

Vedeta se pregăteşte să devină mamă pentru a doua oară, semn că şi-a găsit liniştea după divorţul de Mihai Ivănescu. Roxana a făcut anunţul pe blogul personal, acolo unde a scris un mesaj emoţionant.

”2017 a fost pentru mine un an de agonie şi extaz. Prima jumătate de an era să dau în depresie….decesul bunicii, boala, divorţul, mutarea. Dacă cineva mi-ar fi zis că 2017 se va încheia fericit pentru mine, aş fi zis că bate câmpii!
Să intru în 2018 cu iubire, armonie şi … logodită, ce puteam visa mai mult?

Dar nu aduce anul ce aduce ceasul … Finalul anului m-a surprins îndrăgostită lulea şi cel mai important, iubită.
… ahh, era să uit şi umpic gravidă!

Da! Voi deveni mămică pentru a 2-a oară, iar fetiţa mea, Ana Cleopatra, va avea, în sfârşit, un frăţior.

Mulţumesc din suflet medicilor pentru îngrijiri şi monitorizare

Deşi eram pregătiţi pentru orice tratament care ne-ar fi ajutat să concepem acest copil, iată că, surprinzător, acest lucru s-a întâmplat natural.

Ani de zile mi-am dorit şi m-am chinuit să aduc pe lume un al 2-lea copil, însă întotdeauna Dumnezeu le potriveşte când şi cu cine trebuie, nu?

Nimic nu este întâmplător! Cu toţii suntem extrem de fericiţi şi ne dorim ca acest copil să se nască sănătos. Aşa că acest an ne vom bucura de un dublu eveniment: căsătorie & botez. Doamne Ajută!”, a scris Roxana pe blogul personal.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top