Connect with us
DIVORȚ cu răsunet în lumea politică! Decizia unui politician PSD

Vedete

DIVORȚ cu răsunet în lumea politică! Decizia unui politician PSD

Divorţ şoc în România! Un celebru fost deputat s-a despărţit de soţia cu care îşi unise destinele în urmă cu doi ani. Este vorba despre fostul deputat PSD, Mădălin Voicu.

Acesta s-a despărțit de Carmen Olteanu, cea cu care s-a căsătorit în urmă cu doi ani, iar acum își reface viața alături de altcineva, după cum a mărturisit la o emisiune de la Antena Stars.

Citește și Sfântul Dumitru cel Nou – 27 octombrie. Ce să NU faci în această zi

„M-am despărțit de Carmen. Copiii îi văd o dată, de două ori pe săptămână în funcție de program. Trăiesc cu o femeie care mă iubește și care mă înțelege. În timp, rănile pe care le-am suferit tot în timp se vor vindeca și atunci viața merge înainte… Nu e vorba despre acuze, ci despre lucruri pe care ți le asumi”, a spus Mădălin Voicu.

Mai mult, fostul deputat a povestit o serie de picanterii din tinereţea sa.

“Am venit într-o zi cu o domnişoară, când ei erau plecaţi, şi am intrat la ei în dormitor. Domnişoara s-a dus la baie, doar că ei venind, eu m-am mutat la mine în cameră, care este în cealaltă aripă a casei. Tata stătea în pat, mama se plimba prin casă, când a văzut-o pe domnişoara goală prin casă şi i-a zis: “Da’ cu dumneavoastră ce e aici?”, a povestit Mădălin Voicu cu ceva timp în urmă.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top