Connect with us
Dorian Popa a ajuns la poliție. Criminaliștii au luat amprente

Vedete

Dorian Popa a ajuns la poliție. Criminaliștii au luat amprente

Dorian Popa a ajuns la secția 12 de Poliție dipă un week-end de coșmar. Artistul a fost anunțat de un vecin despre tot ce s-a întâmplat. Dorian s-a ales cu pagubă după ce mașina cântărețului a intra pe mâna hoților.

În noaptea de sâmbătă spre duminică, mașina cântăreţului a încăput pe mâna hoților, Dorian Popa alegându-se cu o pagubă însemnată. Drept urmare, artistul s-a dus la Secția 12, unde a făcut plângere. La final a plecat cu documentele necesare la compania de asigurări.

Dorian Popa a povestit, pentru cancan.ro, experiența nefericită prin care a trecut.

“Nici nu mi-am scos bine mașina din service, nou-nouță, ca un bebeluș, că în două zile mi-au furat, din nou, totul. Senzori, grile, tot… Din fața blocului meu au furat tot. E deja un obicei. M-am dus la Secție pentru că ai nevoie la CASCO, când e vorba de vandalizare, de dovadă de la Poliție.

Dorian Popa a declarat că mașina este asigurată

Am făcut totul ca la carte. Sâmbătă au fost niște prieteni la mine până pe la 2 noaptea. Când au plecat, mașina era în regulă. M-am băgat la somn și, duminică la 10:00, m-a trezit un vecin și mi-a spus ce am pățit. Asta este, e asigurată, dă-o dracu’ de mașină. Dacă oamenii atâta pot… Iartă-i, Doamne, că nu știu ce fac!”, a spus Dorian Popa.

Cântăreţul este ferm convins că mașina i-a fost vandalizată la comandă și că în spate se află persoane care obișnuiesc să-și facă veacul în localurile dintr-o zonă selectă a Capitalei.

Citește și “Lidia Buble este însărcinată!” Anunțul a fost făcut de Dorian Popa!

Criminaliștii au luat amprente şi au fotografiat bolidul, ca să-i poată depista pe hoţi. Dorian Popa a ajuns la poliție după ce mașina sa, un BMW X6 a fost vandalizată de hoți. Artistul s-a prezentat la Secția 12 pentru a depune plângere. Artistul crede că totul a fost făcut la comandă.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top