Connect with us
Denisa Manelista își dorea să devină mamă și dezvăluise că avea o relație de trei ani. Boala i-a dat toate planurile peste cap.

Vedete

Dramatic! Ultima dezvăluire a Denisei înainte să se afle că e bolnavă: „De trei ani…”

Denisa Manelista trece prin momente cumplite. Tânăra suferă de o boală gravă, iar starea ei de sănătate nu este deloc bună.

Denisa avea planuri mari pentru anul 2017, iar boala care a lovit-o brusc i-a dat toate planurile peste cap. Deși a preferat ca viața sa personală să fie ținută departe de ochii curioșilor, ea a dezvăluit la începutul acestui an că trăiește o frumoasă poveste de iubire și se gândește la copii.

„De trei ani am un iubit, un om extraordinar care mă protejează şi mă înţelege. Nu vrea să devină celebru şi îi respect decizia, el ţine mult la intimitatea lui. Vorbim des despre căsătorie şi despre copii. Ne-am dori de la doi în sus”, declara Denisa presei, la inceputul acestui an, potrivit Spynews.

Denisa Manelista suferă de o boală gravă, lucru confirmat și de familia acesteia.

„E devastată! Plânge încontinuu de când a aflat, nu se poate linişti deloc, deşi nu ar trebui să se streseze atât de rău, fiindcă asta îi apropie sfârşitul… E dărâmată de durere fiindcă a înţeles complet gravitatea situaţiei. I-am adus un psiholog care vine zilnic la ea acasă, au şedinţe care să o ajute să reziste psihic. Nu ai cum să gândeşti altfel atunci când ştii că nu mai ai mult de trăit, are doar 27 de ani…”, a declarat familia Denisei, pentru Cancan.

Citește și: Denisa Manelista a vorbit pentru prima oară după ce s-a aflat că este grav bolnavă

Citește și: Ce a făcut Florin Salam când a auzit de boala Denisei: „Sunt dispus să…”

Citește și: Manelista Denisa Raducu s-a dat de gol in direct!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top