După accidentul grav de mașină, avocatul Daniel Ionașcu intră în greva foamei! Ce îl nemulțumește

23.03.2018
După accidentul grav de mașină, avocatul Daniel Ionașcu intră în greva foamei! Ce îl nemulțumește

După ce zilele trecute a trecut printr-un cumplit accident, celebrul avocat al vedetelor, Daniel Ionașcu, este pregătit să intre în greva foamei.

Avocatul a suferit zilele trecute un accident rutier grav, în urma căruia a fost foarte aproape să rămână fără o mână. Din fericire, intervenția promptă a medicilor i-a salvat viața, iar acum Daniel Ionașcu se simte mai bine.

Cu toate acestea, medicii i-au amânat externarea în urma unei evoluții nefavorabilre a stării sale de sănătate.

Acesta a dezvăluit într-o emisiune TV despre cazul pe care se pregătea să îl apere când se afla pe drumul unde a avut loc accidentul.
Daniel Ionașcu crede cu tărie în cazul la care lucrează de câteva luni, iar dacă solicitările sale nu sunt ascultate, este pregătit să intre în grevă.

„Dacă nici așa nu reușim să determinăm un proces corect, în România, ceea ce eu nu cred, răspunsul meu este: da, intru în greva foamei până la capăt. Atunci când am spus că sunt avocat, nu sunt avocat nici de decor, nici de fațadă. Dacă e chiar nevoie să mor pentru un client, pot s-o fac,” a concluzionat avocatul.

Daniel Ionașcu  este avocatul unui bărbat condamnat la 27 de ani de închisoare pentru dublu asasinat, însă consideră că drepturile clientului său nu au fost respectate ca la carte, iar autoritățile nu se ocupă așa cum ar trebui de dosar.

TE-AR PUTEA INTERESA ȘI: Gabriela Cristea și Tavi Clonda au dezvăluit cine vor fi nașii fetiței lor! Este o surpriză totală

Gabriela Cristea și Tavi Clonda sunt cei mai fericiți oameni din lume de când micuța Victoria a apărut în viața lor.

Cei doi sunt pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru botezul fetiței, care va avea loc pe 14 aprilie. Până atunci, Gabriela și Tavi stabilesc fiecare detaliu, pentru ca totul să iasă perfect pentru prima petrecere a Victoriei.

„Am stabilit botezul, în sfârşit. Este pe 14 aprilie. Nu avem toate detaliile, dar măcar ştim data, ca să putem să facem invitaţiile. Cred că o să cânt şi eu. Tema este “Trăieşte-ţi visul” şi culoarea este, parcă, culoarea mov”, a dezvăluit Tavi Clonda într-o emisiune de televiziune.

Vedeta TV a dezvăluit și numele nașilor:

Fostul prezentator de televiziune Mădălin Ionescu şi soţia acestuia, jurnalista Cristina Şişcanu, sunt cei care o vor creştina pe Victoria. Cele două familii se înțeleg foarte bine și le leagă o prietenie foarte frumoasă.

“Distracţie şi discuţii despre botez! #naşii Mădălin Augustin Ionescu Cristina Sişcanu Ionescu”, a menţionat Gabriela Cristea într-o postare pe Facebook.

CITEȘTE ȘI: Prietena Israelei, dezvăluiri cutremurătoare despre vedetă. Ce a făcut în trecut: „ Îi era rușine”
Simona Gherghe a fost operată. Ce se întâmplă în aceste momente cu vedeta