Connect with us
Andreea Bălan este mai fericită ca niciodată, după a devenit părinte în urmă cu aproape trei luni alături de partenerul ei, George Burcea.

Vedete

După ce au făcut un copil împreună, Andreea Bălan spune adevărul despre iubitul său

Andreea Bălan este mai fericită ca niciodată, după a devenit părinte în urmă cu aproape trei luni alături de partenerul ei, George Burcea.

Cei doi sunt împreună de peste un an și toată lumea așteaptă acum ca cei doi să se căsătorească. Până acum, cei doi nu au devăluit când au de gând să se căsătorească. Cu toate acestea, artista și-ar dori o ceremonie pe plajă.

Andreea Bălan a dezvăluit cât de atent este iubitul ei cu fetița pe care o au împreună. Actorul este un adevărat sprijin pentru iubita lui.

„George este omul potrivit care a venit la momentul potrivit. El şi-a dorit de la început o relaţie, un copil. El a fost omul potrivit pentru dorinţa asta a mea mare. Este foarte implicat, deşi are 29 de ani. El îi face băiţă, el găteşte. Este exact ce-mi doream, familist convins, fidel şi foarte implicat”, a spus Andreea Bălan într-o emisiune tv.

Andreea Bălan și George Burcea sunt împreună din 2015

Artista a mai dezvăluit că a știut că va fi cu George chiar când era într-o relație cu americanul Michael. Andreea și George s-au cunoscut în timp ce filmau pentru un videoclip. Cei doi au devenit din ce în ce mai apropiați, iar Andreea s-a despărțit de Michael. Imediat, s-a aflat că Andreea se iubește cu George.

Citește și: Monica Gabor, despre o posibilă sarcină cu Mr. Pink: „În acest moment…”
Timp de mai mulți ani, Andreea Bălan a fost implicată într-o relație cu Keo, de care s-a despărțit. Acesta a înșelat-o cu artista Misty, iar Andreea a aflat. Deși toată lumea se aștepta să se împace cu el, Andreea nu i-a mai dat o nouă șansă.

1 Comment

1 Comment

  1. lou

    2016-12-19T13:08:16+02:00 at 13:08

    „CEI DOI sunt împreună de peste un an și toată lumea așteaptă acum ca CEI DOI să se căsătorească. Până acum, CEI DOI„……….Cine a scris articolul acesta destept despre „ CEI DOI „… Din 23 de cuvinte „CEI DOI „ se repeta de 3 ori…..Deci 6 cuvinte sunt „ CEI DOI „ si restul…varza …………. Inapoi la clasa pregatitoare mai „ CEI DOI „ :))))))))))))))))))))

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top