Connect with us
elena ploiesteanu

Vedete

Elena Ploieșteanu, prima declarație după ce s-a aflat că a murit Mihăiță: „De o lună de zile am stat cu el prin spitale”

O veste tragică a venit în această zi. Fiul Elenei și al lui Nelu Ploieșteanu a murit la doar 32 de ani după ani de chin.

Vestea era de necrezut mai ales că din partea celor care îl impresariază pe Nelu Ploieșteanu nu se știa nimic.

Elena Ploieșteanu: „Da, este adevărat”

Echipa teotrandafir.com l-a contactat pe Radu Baron, impresarul lui Nelu Ploieșteanu, iar acesta nu știa nimic despre moartea lui Mihăiță. Ulterior, din sursele noastre am aflat că știrea care apăruse inițial pe un site este reală.

Am contactat-o pe Elena Ploieșteanu pentru a ne spune că nu e adevărat, cu toate că lucrurile erau așa. Cu durere în suflet, podidită de lacrimi, mama lui Mihăiță ne-a confirma totul și ne-a făcut câteva declarații.

Într-un moment atât de delicat, Elena a avut puterea să ne spună cât de mult îl iubea pe Mihăiță și cât de greu îi va fi de acum fără el.

„Da, este adevărat. Vă rog mult să ne lăsați cu durerea noastră. Doar eu știu ce am trăit în ultima vreme. Eram de o lună cu el în spital. Vă rog să nu dați știrea pentru că unul din nepoții mei nu știe. Vrem să facem înmormântarea miercuri sau joi”, ne-a spus cu durere Elena.

În replică, i-am spus mamei îndurerate că știrea este deja peste tot: „Asta e. Să fie sănătoși. Doar eu știu ce am în suflet și tot ce cer acum este să fiu lăsată în pace”, ne-a mai spus în exclusivitate doamna Ploieșteanu.

Ulterior, informația a ajuns și la Nelu Ploieșteanu, iar acum artistul se pregătește pentru unul din cele mai grele momente din viața lui.

A murit băiatul lui Nelu Ploieșteanu

Mihăiță Ploieșteanu s-a stins din viață la vârsta de 32 de ani. Din respect pentru familia Ploieșteanu, nu vom mediatiza excesiv acest subiect. Nu ne rămâne altceva decât să spunem „Sincere condoleanțe” și să ne rugăm ca Dumnezeu să îl primească printre îngeri.

Daniel Șuta, editor senior

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top