Connect with us
Este BOMBA anului în showbiz! Pun capăt căsniciei după 22 de ani

Vedete

Este BOMBA anului în showbiz! Pun capăt căsniciei după 22 de ani

S-au despărţit după 22 de ani de căsnicie. Potrivit unor surse, cei doi s-ar fi separat din luna mai a acestui an. Cuplul are patru fiice, dintre care una a fost adoptată.

La începutul lunii octombrie, McGregor a fost fotografiat într-o cafenea din Londra, în timp ce o săruta pe Mary Elizabeth Winstead, cu care joacă în „Fargo”. La rândul ei, Winstead s-a despărţit de Riley Stearns, în luna mai, după un mariaj care a durat şapte ani.

Ewan Gordon McGregor, născut pe 31 martie 1971, în Perth, este actor de teatru, film şi televiziune. A devenit cunoscut graţie rolului unui dependent de heroină, Mark Renton, în filmul „Trainspotting” (1996), devenind apoi un star de talie mondială după ce a impresionat cu rolul unui cavaler Jedi, Obi-Wan Kenobi, în trilogia „Star Wars”.

A confirmat cu roluri interpretate în filme precum „Moulin Rouge!”, „Salmon Fishing in the Yemen” şi „The Ghost Writer”. A început să colaboreze cu UNICEF în anul 2004, cu ocazia filmărilor de la serialul britanic de televiziune „Long Way Roung”, în timpul căruia a efectuat o călătorie cu motocicleta prin 12 ţări, care a inclus vizite în diverse proiecte umanitare pentru copii din Ucraina, Kazahstan şi Mongolia.

Eve Mavrakis s-a născut pe 22 iunie 1966, în Dordogne, Franţa. Ea a lucrat ca designer de producţie pentru filme precum „Lock, Stock and Two Smoking Barrels” (1998) şi „Tube Tales” (1999) şi a făcut parte din echipa de producţie a lungmegtrajului „Dangerous Liaisons” (1988).

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top