Connect with us
Ferma Vedetelor. In emisiunea din 1 martie au fost desemnati noii servitori si noul fermier sef al saptamanii.

Vedete

Ferma Vedetelor. Cine sunt noii servitori si fermierul sef al saptamanii

FERMA VEDETELOR. In emisiunea de marti, 1 martie 2016, a fost ales noul fermier sef al saptamanii. Acesta a fost desemnat de catre Anda Ghita, prima eliminata din competitie.

FERMA VEDETELOR. Dupa de saptamana trecuta Benny Adegbuyi a fost fermierul saptamanii, el a trebuit sa predea stafeta unui alt concurent. Soacra lui Pitbull Atodiresei, Anda Ghita,  l-a ales pe Marcel Toader noul sef, motivand ca acesta este „Capricorn de al meu si bun organizator”.

FERMA VEDETELOR. Marcel a parut foarte incantat de hotararea luata de Anda Ghita. Din pacate pentru el, insa, in timpul mandatului sau nu va mai putea dormi impreuna cu sotia sa. Desi nea Rata le-a promis Mariei si lui Marcel ca vor avea parte de un moment intim, promisiunea a fost anulata, deoarece cuplul nu a putut sa indeplineasca sarcina care le-ar fi asigurat acest privilegiu. Cei doi ar fi trebuit sa pazeasca un portocal, insa acesta a fost „pradat”, doamna Saveta numarandu-se printre cei care au luat portocale.

FERMA VEDETELOR. Ca in fiecare saptamana, sunt alesi doi servitori care trebuie sa fie la dispozitia celorlalti competitori. In urma voturilor exprimate, noii servitori vor fi Ami si Mircea N. Stoian. Servitorii saptamanii pot sa manance doar dupa ce ceilalti au luat masa si niciodata la masa colegilor. Totodata, ei vor trebui sa doarma intr-un loc mai putin confortabil decat restul participantilor.

FERMA VEDETELOR. Mircea N. Stoian le-a spus colegilor ca vrea sa fie duelist si sa plece acasa. In marturisirile fata in fata cu camera, el a afirmat ca aceasta a fost doar o tactica pentru a-i pune in dificultate pe ceilalti si ca vrea sa lupte pana la capat.

Vezi si: Ferma Vedetelor. Anda Ghita, primul concurent eliminat

foto:fermavedetelor.protv.ro

 

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top