Connect with us
Panică la Românii au talent, salvarea a fost chemată pentru Florin Călinescu

Vedete

Florin Călinescu, bătut în restaurant. Ce s-a întâmplat cu actorul

Momente de groaze pentru actorul Florin Călinescu. Se pare că totul a pornit de la nişte cuvinte spuse greşit. Potrivit presei mondene, Cosmin Olăroiu l-ar fi agresat pe Florin Călinescu într-o cârciumă, asta după ce actorul a încercat să-l ia la mişto. Ce s-a întâmplat şi de la ce a pornit totul, în articolul de mai jos.

Povestea s-a întâmplat în urmă cu mai mulți ani și a fost scoasă la lumină de Gigi Becali, scrie apropotv.ro.

„Cine e Călinescu ăsta? Când l-a bătut Oli era mieluşel…”, şi-a amintit Becali, care a precizat că, prin 2008, la un restaurant chinezesc, omul de televiziune a fost agresat fizic.

Florin Călinescu i-a spus lui Olăroiu ceva care l-a deranjat

Potrivit latifundiarului din Pipera, Florin Călinescu se afla la masă cu mai mulţi oameni importanţi din fotbal, printre care Mircea Sandu, Gino Iorgulescu, dar şi Cosmin Olăroiu. La un moment dat, între cei doi au început şicanele, iar actorul i-a spus tehnicianului ceva “greşit”.

Olăroiu s-a ridicat şi l-a făcut KO. A urmat încă o serie, de astă dată de picioare, violenţele încetând abia după intervenţia lui Sandu şi Iorgulescu.

Citeşte şi Veste MARE pentru soarta lui Ionuț Gologan, românul condamnat la moarte. Guvernul din Malaysia a decis!

Noi vești despre evoluția cazului lui Ionuț Gologan, românul condamnat la moarte în Malaezia. Tânărul prahovean a fost mutat din „Inchisoarea Iadului”, conform avocatului său.

“Ionut este mai bine. L-au mutat într-un alt penitenciar, unde condiţiile par a fi mai omeneşti . Aşteaptă cu nerăbdare veşti, de aici din România. În principiu, se aşteaptă răspunsuri favorabile”, a declarat avocatul Artin Sarchizian pentru cancan.ro.

Românul Ionuţ Alexandru Gologan a fost condamnat definitiv la moarte pentru trafic de droguri, în Malaezia, după ce marţi dimineaţă instanţa de apel a menţinut sentinţa primei instanţe, conform MAE.

Românul mai are acum o singură cale de atac, în afara instanţelor de judecată: o cerere de graţiere adresată sultanului statului Selangor, unde se află capitala Malaeziei, Kuala Lumpur.

Avocaţii românului vor face această solicitare adresată sultanului Sharafuddin Idris Shah, procedura de judecare a ei putând să dureze ani de zile, timp în care execuţia românului este suspendată, el aşteptând decizia sultanului în închisoare.

Legislaţia malaeziană privind pedeapsa cu moartea este în curs de revizuire

MAE informează că legislaţia malaeziană privind pedeapsa cu moartea pentru traficul de droguri este în curs de revizuire. „Autorităţile malaysiene au informat oficial că au blocat administrativ execuţiile în cazul persoanelor condamnate la moarte pentru trafic de droguri, în vederea revizuirii legii”, conform MAE.

Un alt român, Ştefan Coroi, şi-a aflat tot marţi sentinţa definitivă pentru trafic de droguri. El a scăpat de pedeapsa cu moartea, fiind condamnat la 8 ani de închisoare şi 10 lovituri de ratan (un fel de baston). În primă instanţă, Coroi a fost achitat, însă procurorii malaezieni au făcut recurs.

Conform actelor din instanţa malaeziană, Ionuţ Alexandru Gologan a fost prins pe aeroportul din Kuala Lumpur pe 26 iunie 2012, cu aproape 1,5 kilograme de metamfetamine în bagaje. El a negat că ştia de existenţa acestor droguri, invocând faptul că un prieten român i-a dat geanta pentru a i-o duce prietenei sale, în Malaezia.

De altfel, geanta conţinea haine de femeie. Iniţial, arată procurorii, românul a declarat vameşilor că geanta în care se aflau drogurile aparţinea mamei sale, aflată în România. Cele două pachete cu droguri au fost găsite de vameşi ascunse într-un compartiment secret al genţii românului.

Gologan provine dintr-o familie destrămată din România, mai arată actele din instanţă. El a declarat că în România trăia cu tatăl său, care lucra ca şofer şi câştiga 3.000 de lei pe lună, şi cu bunica sa, pensionară, mama divorţând şi refăcându-şi o altă familie.

Gologan a muncit doi ani în Germania, apoi a revenit în ţară, mai arată apărarea, iar înainte să ajungă în Malaezia ar fi muncit în construcţii, în România, ca şofer.

Citeşte şi Români blocați pe aeroportul Luton din Londra

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top