Connect with us
Florin Călinescu candidează la Primăria Capitalei. Pro TV situație dificilă, actorul trebuie să renunțe la Românii au talent

Vedete

Florin Călinescu, juratul Românii au talent, diagnosticat cu cancer

Florin Călinescu, unul din cei mai iubiți prezentatori TV din România și jurat la Românii au talent a fost diagnosticat cu cancer.

Călinescu a fost diagosticat cu cancer la piele și a suferit o operație în zona nasului.

“N-am o problemă… până la oncologic! Acolo intri într-un malaxor al destinului pe care nu-l doresc nimănui. Poți să fii Ioana d’Arc și Hercule la un loc și tot ți se înmoaie puțin genunchii. Nu cred că este cineva de pe planeta asta care să zică: Ce am?! Cancer?! Mișto! Să desfacem șampania!”, a mărturisit Florin Călinescu, scrie Cancan.

”Această tumoră nu pune viața în pericol imediat, dar, ignorată, ajunge să penetreze structura osoasă și să pătrundă până la creier. De cele mai multe ori, această formă de cancer de piele produce mutilări, cu ulcerații foarte mari, până la desfigurare, distrugerea nasului, ochilor și a țesuturilor alăturate tumorii atunci când evoluează necontrolat sau când este tratată insuficient”, a declarat dr. Mihaela Leventer, medicul dermatolog care l-a operat pe Florin Călinescu, notează Click.

Florin Călinescu, mărturisire emoționantă: „Îmi spunea: la ce oră e înmormântarea…

Florin Călinescu a fost profund impresionat de povestea unui tânăr venit la emisiunea Românii au talent. Actorul a rememorat cu această ocazie cel mai trist moment din viața sa.

Călinescu a fost impresionat de povestea tânărului dansator Călin Mureșan, care a crescut într-o familie modestă de plasament. Tatăl său a murit când avea trei săptămâni și mama sa l-a abandonat și și-a refăcut viața și o familie în Italia. Îndrăgitul actor și-a amintit că și el a fost nevoit să facă față provocărilor și să treacă prin situații deosebit de grele.
Vezi aici cele mai tari momente de la Românii au talent!

”Eu am făcut o meserie la fel de grea. Directorul îmi spunea: la ce oră e înmormânarea? La 1 jumate? Ok. Spectacolul e la 7, deci poți să vii. E o meserie blestemată, dar trebuie s-o fac că alta nu știu. La fel și cu tine”, i-a spus Florin Călinescu tânărului, care a avansat cu patru de DA.

Vezi și: Singurele imagini cu soția lui Florin Călinescu și fiul său

Florin Călinescu a trecut de-a lungul timpului prin adevărate tragedii. El și-a pierdut pe rând soția, părinții și fiul cel mic.

Andrei Petrescu este redactor Huff.ro, colaboreaza cu site-ul de 6 ani. Poate fi contact pe adresa andrei@huff.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top