Connect with us
iosif rotariu

Vedete

Fostul mare fotbalist Iosif Rotariu a înfiat-o pe Kassandra, când fata avea 4 ani. Micuța fusese torturată de bunica sa. Ce s-a întâmplat cu ea după 44 de operații suferite

În urmă cu câțiva ani, fostul mare fotbalist Iosif Rotariu a adoptat o fetiță, pe nume Kassandra. Micuța a avut o viață greu de imaginat pentru mulți. Ea a fost otrăvită cu acid și arsă cu țigara, până să împlinească patru ani.

La un moment dat, bunica fetiței chiar a încercat să o arunce pe fereastră.

Mai mult, pe lângă chinurile greu de imaginat la care a fost supusă, Kassandra suferă și de o boală a oaselor, care îi distruge articulaţiile.

Viața fetei s-a schimbat în momentul în care a fost adoptată de soții Rotariu. Iosif și Dana au mers cu fata până la Strasbourg, în Franța pentru a încerca să o facă pe fată mai bine.

Acolo au ajuns şi în luna aprilie a acestui an, pentru ca medicii să-i facă mai multe controalele de rutină şi să o pregătească pe Kassandra pentru intervenţie.

„Cu ajutorul lui Dumnezeu plecăm la cea mai grea încercare de până acum: operaţia 44. O rugăm pe Maica Domnului şi pe toţi Sfinţii să mijlocească la bunul Dumnezeu pentru reuşita noastră.

Mulţumim tuturor care ne-au ajutat material şi moral, ne-au sprijinit şi au fost alături de noi în toţi aceşti ani”, a scris familia fetei pe o rețea socială.

Bunica fetei nu a rămas nepedepsită, pentru ororile la care a supus-o pe Kassandra Rotariu.

Aceasta a fost condamnată la opt ani de închisoare, din care a executat doar şase.

A reuşit să scape mai repede din spatele gratiilor pentru că a avut un comportament „exemplar” cât timp a fost închisă. Imediat după ce a fost eliberată, femeia a fugit din România.

Kassandra Rotariu

Te-ar putea interesa și: Și-a prins soția cu noul său iubit. Când a aflat cine este amantul, s-a sinucis

Donald Fambawapota, un polițist în vârstă de 32 de ani din Zimbabwe, se despărțise de soția sa în urmă cu 8 luni. De atunci locuia cu chirie. Într-o zi, și-a vizitat soția și așa a aflat că aceasta își făcuse un alt iubit. Acesta era nimeni altul decât cel mai bun prieten al soțului și totodată colegul lui de muncă.

Ce a facut bărbatul când a aflat că soția îl înșela cu prietenul lui

Bărbatul și-a confruntat fosta sotie, iar aceasta i-a declarat că este îndrăgostită de prietenul lui. Mai mult, ea a recunoscut că se întâlnesc de mai mult timp. Cuprins de furie, Donald și-a lovit soția, fapt pentru care a fost reclamat la poliție.

Bărbatul a fost surprins să constate că soția sa l-a dat pe mâna autoritatilor și tot ea a fost cea care i-a achitat și amenda în valoare de 20 de dolari.

Cu toate acestea, bărbatul nu s-a oprit aici. Într-o zi a mers la locuința fostei soții și a percheziționat casa, motiv pentru care a fost dat din nou pe mâna autorităților.

Însă, polițistul Donald Fambawapota nu a suportat rușinea de a se prezenta instanței. Așa că el a decis să-și pună capăt zilelor înainte ca procesul să înceapă.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top