Connect with us
Gabriela Cristea la un pas să nască în direct. „Chemați salvarea!”

Vedete

Gabriela Cristea la un pas să nască în direct. „Chemați salvarea!”

Gabriela Cristea a trecut recent prin momente inedite. Vedeta a mărturisit că a fost la un pas să nască în direct, chiar pe platoul emisiunii „Te iubesc de nu te vezi” de la Antena Stars, al cărei prezentator este. Frumoasa brunetă se află pe ultima sută de metri cu sarcina și nu mai are răbdare până când va veni momentul să-și strângă în brațe fetița.

Colegilor prezentatoarei TV le este teamă că vedeta ar putea naște chiar în direct. Mult așteptatul moment se apropie cu pași repezi, iar Gabriela Cristea numără zilele până când își va putea vedea fetița venind pe lume. „La mine primăvara începe bine, că e aproape…Mă uitam de departe, acum bate la ușă treaba. Astăzi, înainte să intru în emisiune s-au strâns toți bărbații din redacție și mi-au zis că dacă mă apucă nașterea aici, în emisiune, leșină toți. Se citea groaza, șoc și groază. Se întrebau dacă nu cumva trebuie să-mi aducă ambulanța aici. Treburi femeiești” , a spus frumoasa brunetă, scrie Fanatik.

Gabriela Cristea și-a amânat cezariana! Va naște la termen, deși medicul a sfătuit-o să o facă mai devreme

Având o sarcină cu mici probleme, apărută prea repede după prima, Gabriela Cristea fusese sfătuită de medic să nască înainte de termen. Inițial, a acceptat. Acum s-a răzgândit.

Vedeta de televiziune și soțul ei, cântărețul Tavi Clonda, urmează să devină părinți pentru a doua oară, la jumătatea lunii viitoare. Au fost ieri la ecografie. Și au aflat că totul decurge normal, chiar dacă prezentatoarea TV a mai avut mici contracții, normale pentru această perioadă a sarcinii.

Din acest motiv, Gabi a luat decizia de a nu ține cont de recomandarea doctorului, care o sfătuise să nască mai devreme cu două săptămâni, și să aștepte să ajungă la termen.

„Gabi nu s-a programat la cezariană. O să o facă atunci când va veni momentul să nască. Ea se simte bine. Totul e ok”, a declarat Tavi Clonda pentru Libertatea.

Acesta a mai spus că nu are emoții în privința nașterii. Mai ales că este pentru a doua oară când va deveni tată: La al doilea copil, deja ești mai sigur pe tine, nu mai există panica de la primul’.

Andrei Petrescu este redactor Huff.ro, colaboreaza cu site-ul de 6 ani. Poate fi contact pe adresa andrei@huff.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top