Connect with us
Ion Columbeanu s-a stins din viață la vârsta de 92 de ani. Fosta sa noră, Monica Gabor, i-a transmis condoleanțe lui Irinel.

Vedete

Gestul făcut de Monica Gabor, după ce a aflat că Ion Columbeanu a murit

Ion Columbeanu a murit la vârsta de 92 de ani. Fosta sa noră, Monica Gabor, i-a transmis condoleanțe lui Irinel după ce a aflat vestea.

Ion Columbeanu era internat la azilul Ghermănești și a încetat din viață în somn, după cum a spus fiul său, Irinel Columbeanu. „Vă mulţumesc mult pentru gânduri. Mereu am vrut ca să nu sufere. S-a întâmplat în somn, total neaşteptat. Aşa a fost să fie. După ce ne-am întors din America, întâmplarea a făcut să merg acolo împreuna şi cu Irina, am petrecut o după-amiază plăcuta, cu toţii. Irina l-a pupat, a plecat fericit că şi-a văzut nepoata. Cred că tatăl meu a fost un idealist în misiunea lui”, a declarat Irinel Columbeanu, la Antena Stars.

Imediat după aflarea veștii, Monica Gabor și-a sunat fostul soț pentru a-i transmite condoleanțe.

Ion Columbeanu a fost șef de protocol în guvernele României comuniste. După Revoluție, a activat ca secretar de stat la Secretariatul General al Guvernului (iunie-octombrie 1990, decembrie 1992 – decembrie 1996), în guvernele Petre Roman și Nicolae Văcăroiu.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top