Connect with us
magda coman

Vedete

Gigi Becali s-a oferit să o ajute pe tânăra Magda Coman, dar ea a refuzat. Motivul: „De fiecare dată când…”

Gigi Becali nu a putut să fie indiferent la problemele cu care se confruntă Magda Coman, topmodelul rămas în scaunul cu rotile. Tânăra are nevoie de o operație, iar latifundiarul este dispus să o ajute.

„Până acum s-au strâns 1027 de sms-uri. Oamenii pot să doneze și de acum încolo”, a spus tânăra, la Kanal D.

„Să se opereze în România și plătesc eu”, a spus Gigi Becali.

Deși oferta lui Gigi Becali a fost una generoasă, Magda Coman nu dorește să se lase pe mâinile medicilor români și are un motiv întemeiat pentru care face asta.

„Nu mă mai operez în România pentru că am o imunitate scăzută și pentru că am vorbit cu acei medici din străinătate care mi-au spus ce s-a făcut greșit.

Ghinionul meu și neșansa pe care o am eu mă face să-mi fie frică pentru că am un copil.

Eu vreau să-i mulțumesc domnului Gigi Becali pentru gestul lui, însă prefer să merg acolo unde înstinctul meu și Dumnezeu îmi spune că trebuie să ajung.

De fiecare dată când mi-am făcut ceva în România, mereu a trebuit să se reintervină. La piciorul drept am fost operată de 22 de ori”, a declarat Magda Coman.

Magda Coman a visat întotdeauna să devină un topmodel de succes. Povestea s-a întrerupt brusc în 2005, atunci când a fost victima unui accident care a imobilizat-o pentru totdeauna într-un scaun cu rotile.

Nu vrea să mai vorbească despre acel moment fatidic, dar şi-a urmat destinul.

A devenit manechin, soţie, o mamă devotată şi o neobosită luptătoare a drepturilor pentru persoanele cu handicap.

Magda și-a cunoscut soțul după accident.

“Soţul meu a fost prima mea motivaţie să mă ridic. Până atunci, nu voiam să văd căruciorul. Nu credeam că mai pot avea o viaţă, însă el mi-a fost cel mai mare sprijin.

Aşa am ajuns să plec şi în Germania, în momentul în care am primit oferta de a lucra ca şi model. Am decis să plec fără însoţitor, să îmi demonstrez mie că o pot face.

Am locuit acolo cam trei ani. Se întâmpla în felul următor. Mă puneau pe diverse scaune sau fotolii în aşa fel încât să nu se distingă problema mea. Timp de trei ani, m-am dedicat acestei munci în Dusseldorf si Dortmund.

M-am reîntors definitiv în România în 2009, atunci când am născut-o pe Rahela. Până atunci, făceam naveta pentru soţul meu, care încă era student”, spunea Magda, într-un interviu acordat pentru puterea.ro.

Modelul nu numai că nu şi-a plâns de milă, ci a hotărât să-i ajute şi pe alţii aflaţi în situaţia ei. Acum apare la prezentări de modă și a defilat chiar și la New York.

În această vară, ea s-a operat la Spitalul Floreasca, după un accident suferit la o prezentare de modă.

„Vă rog să vă rugați si pentru mine, peste câteva ore mă operează.?Mi-am fracturat piciorul la Cluj în timpul Atipic Beauty. Când un pat într-un hotel este la un nivel foarte jos unde trebuie să te schimbi și apoi să te transferi în scaunul cu rotile cam oamenii riscă să ajunga în stare gravă.

Mulțumesc celor care îmi ascultă mereu îndemnul că trebuie accesibilizare si ocupă funcții mari. Poate de data asta presa este mult mai activă”, a povestit Magda Coman, pe Facebook, la vremea respectivă.

1 Comment

1 Comment

  1. GEORGE

    2017-12-13T16:40:14+02:00 at 16:40

    foarte bina face. SA FIE OPERATA IN STRAINATATE CHIAR DE MEDICI ROMANI. MEDICII ROMANI CARE AU PLECAT AU TERMINAT FACULTATEA IN ROMANIA LA STAT. SI SUNT FOARTE BINE PREGATITI.CEI CE AU RAMAS AU FACUT FACULTATE IN ROMANIA LA INSTITUTE PARTICULARE SI HABAR NU AU DE MEDICINA ODATA CE AU LUAT DIPLOMA PE BANI, MAJORITATEA NICI NU S-AU DUS LA CURSURI AU PRETENTIA LA CIUBUC PENTRU CA SUNT MEDICI.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top