Connect with us
Gina Pistol a rupt tăcerea după despărțirea de Alin Cocoș. Blonda a oferit culisele despărțirii de băiatul lui Dorin Cocoș.

Vedete

Gina Pistol rupe tăcerea după despărțirea de Alin Cocoș: „Problema e…

Gina Pistol și Alin Cocoș Jr. nu mai formează un cuplu. Relația lor a fost mereu una plină de suișuri și coborâșuri, în presa de scandal vorbindu-se multă vreme despre infidelitățile acestuia.

Conform ultimelor informații din mass-media mondenă, Alin Cocoș ar fi lăsat-o pe Gina pentru a fi împreună cu Monica Orlanda, cea care a mai avut relații cu băieții lui Victor Pițurcă și Cosmin Olăroiu.

În ciuda acestor informații, Gina Pistol a făcut o mărturisire suprinzătoare în privința despărțirii. Blonda a spus că problema e la ea și că fiul lui Dorin Cocoș nu i-a greșit cu nimic

„Alin e un băiat fain, care are o familie mişto, frumoasă. Doar că problema e la mine, recunosc, eu nu ştiu ce fac. Şi cred că majoritatea foştilor mei iubiţi au vrut să fiu mama copiilor lor, doar că la mine e problema. Sunt o femeie de 36 de ani, care îşi asumă orice. Alin nu mi-a greşit mie cu absolut nimic. Eu încă nu ştiu ce vreau, sunt un om liber, foarte mişto, doar că la mine e problema. Îmi doresc o familie frumoasă, normal că-mi doresc un copil. Îmi doresc să fie un om cu care să fiu pe aceeaşi lungime de undă, chiar dacă nu vom rămâne mereu împreună. Da, Alin m-a cerut în căsătorie, însă cred că e o ruptură definitivă”, a spus Gina Pistol la un post de televiziune.

Articole similare:

Gina Pistol nu mai poate ascunde asta! Secretul rusinos din viata intima

ȘOC în lumea Mondenă! Au divorțat! Motivul AICI!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top