Connect with us
El este iubitul Simonei Halep! Cum au fost surprinşi cei doi

Vedete

Inelul de logodnă al Simonei Halep! Cât costă superba bijuterie

Simona Halep a primit din partea președintelul WTA, Micky Lawler, trofeul de lider mondial la finalul sezonului 2017.

Dar, atenţie! Un superb şi valoros cadou a venit din partea companiei Tiffany&Co. Simona Halep a primit o superbă bijuterie care în catalogul în catalogul oficial al Tiffany&Co valorează 4200 de dolari.

După un sezon în care a fost cea mai constantă, constănţeanca a devenit a 13-a jucătoare care termină anul în calitate de lider mondial, după înființarea clasamentului, în 1975, și prima din România.

Marea noastră campioană a participat la Singapore, la o ceremonie emoţionantă

Eliminarea Karolinei Pliskovei în semifinalele Turneului Campioanelor a fost sinonimă cu garanţia obţinerii locului 1 pentru Simona la final de 2017.

„E atât de greu, parcă are 10 kilograme”, a spus Halep despre trofeu, pentru ca apoi să facă referire la superbul inel primit: „M-am logodit cu tenisul. E o onoare să fiu abia a 13-a din istorie care termină anul pe locul 1. 13 era oricum numărul meu favorit”.

Colaborarea dintre WTA şi Tiffany&Co a debutat în 2016, când sportivei din Germania, Angelique Kerber, i s-a oferit un trofeu şi inel similare. Inelul, unul de 18 k și placat cu diamante, valorează pe site-ul oficial al companiei de bijuterii 4.200 de dolari. El poartă denumirea de Two Narrow Ring.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top