Connect with us
Întâmplare bizară la parastasul Ilenei Ciuculete. Artista s-a arătat în costum popular: „Am simțit-o acolo”

Monden

Întâmplare bizară la parastasul Ilenei Ciuculete. Artista s-a arătat în costum popular: „Am simțit-o acolo”

O vecină de-a regretatei cântărețe Ileana Ciuculete face dezvăluri neștiute, la un an de la moartea artistei. Cezara Filimon a vorbit despre cea care i-a fost prietenă vreme de 14 ani.

Cele două s-au cunoscut acum 14 ani, atunci când Cezara Filimon s-a mutat pe aceeași stradă cu artista, la două case distanță una de cealaltă. S-au împrietenit foarte repede și au ajuns să își împărtășească aproape zilnic lucruri intime.

Ultima dată, Cazara Filimon a apucat să vorbească cu Ileana Ciuculete chiar înainte de accelerarea bolii artistei, iar despre moartea acesteia a aflat în aceeași zi în care această veste i-a șocat pe toți fanii ei.

„Locuiesc la două porți de ea. Am aflat de vestea morții ei de la mama. M-a sunat și mi-a spus, iar mie nu îmi venea să cred. I-am spus: “Hai, mamă, nu mai crede toate prostiile”.

Vreau să știe că de câte ori merg acasă și trec pe lângă casa în care ea a investit foarte mult, timp și suflet, trec de câteva ori pe zi. Îmi place să cred că este într-o pauză vocală, de nu mă mai sună… nu pot să cred că nu a avut puterea să mă lase să o văd pe patul de spital.

Am sunat-o de 8 martie (cu 6 zile înainte de moartea Ilenei Ciuculete), dar Cornel mi-a spus că nu vorbește, că e în pauză vocală. Nu mi-am imaginat că pauza ei vocală va ține pentru mine o eternitate. Îmi pare tare rău, prietenă dragă, te iubesc!”, își amintește Cezara, prietena Ilenei Ciuculete, potrivit wowbiz.ro.

Femeia spune că a visat-o pe artistă, chiar la 40 de zile după ce a murit și că a simțit ceva foarte ciudat în vis.

„Am visat-o, da, dar mi s-a mai întâmplat un lucru greu de explicat. La parastasul de 40 de zile i-am simțit prezența. Am simțit-o acolo unde a avut loc parastasul. Mi s-a arătat îmbrăcata în costum popular.

Oricum, Ilenuș, eu așa îi ziceam, Ilenușul meu e undeva unde nu pot să îi urez decât ședere plăcută. O iubesc! Pentru mine nu este dusă definitiv, o port în suflet”, a declarat Cezara Filimon.

Citește mai mult pe Wowbiz.ro.

CITEȘTE ȘI: Cornel Galeș a făcut mărturisirea! Ileana Ciuculete a refuzat…

Ultimele cuvinte pe care Ileana Ciuculete i le-a spus mamei sale

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top