Connect with us

Vedete

Intervenţie de URGENŢĂ. Ce se întâmplă acum cu Monica Gabor

Este stare de urgenţă după ce autorităţile încearcă şi fac tot posibilul să salveze cât mai mulţi oameni. Detalii de ultim moment despre Monica Gabor.

Incendiile de vegetaţie din California au făcut ravagii şi autorităţile încă nu au reuşit să preia controlul. Din cauza flăcărilor peste 30 000 de oameni au fost evacuaţi.

Aproape de această zonă locuieşte şi Monica Gabor

Monica Gabor şi iubitul ei, Mr. Pink, locuiesc într-o vilă din Malibu, un oraş din California, foarte aproape de locul în care incendiile continuă să distrugă tot.

Autorităţile au emis alerte pentru toţi cei care locuiesc în zonele respective. Din cauza vântului puternic, flăcările se răspândesc cu repeziciune.

”Pompierii lucrează din greu pentru a reduce pagubele asupra locuinţelor din zonă.

Au loc evacuări în mai multe zone din sudul Californiei”, a scris Departamentul de Pompieri din Ventura, conform mediafax.ro.

Monica Gabor nu a reacţionat în vreun fel anume pe reţelele de socializare, acolo unde păstrează legătura cu prietenii ei.

Un incendiu de vegetație, alimentat de rafalele de vânt puternice, a cuprins 12.500 hectare în câteva ore. Mai multe clădiri au ars, iar 27.000 de oameni și-au părăsit casele, în toiul nopții, pentru a fugi din calea flăcărilor care mistuiau totul în cale, în sudul Californiei, relatează BBC News.

Câteva mii de case au primit ordinul de evacuare obligatorie în oraşele Ventura şi Santa Paula, situate la 115 kilometri nord de Los Angeles. Pompierii au avertizat că incendiul avansează atât de rapid, încât le este imposibil să-l controleze.

Potrivit presei, o persoană ar fi murit într-un accident rutier în timp ce încerca să fugă din calea flăcărilor, însă căpitanul pompierilor din comitatul Ventura Steve Kaufmann a declarat între timp pentru Associated Press că niciun corp nu a fost găsit într-o maşină răstrunată.

260.000 de persoane au rămas fără curent electric

Un pompier a fost rănit, au anunţat autorităţile, care au precizat că 150 de structuri au fost distruse, iar peste 260.000 de persoane au rămas fără curent electric. Un spital de boli mentale şi un bloc de apartamente s-ar afla între clădirile care au ars.

Sute de pompieri au intervenit în cursul nopţii să controleze incendiul – numit Thomas Fire – însă comandanţii lor au recunoscut că purtau o bătălie pierdută. ”Perspectivele controlării (incendiului) nu sunt bune. Mama natură va decide”, a declarat şeful pompierilor din comitatul Ventura Mark Lorenzen.

Aproximativ 1.000 de pompieri luptau împotriva flăcărilor la ora locală 7.00 (17.00, ira României) şi un elicopter, a declarat pentru Los Angeles Times (LAT) Departamentul şerifului comitatului Ventura.

Potrivit previziunilor meteo, rafalele feroce ale vântului Santa Ana şi umiditatea scăzută vor continua alte câteva zile, nişte condiţii meteo extrem de periculoase.

Locuitori din Santa Paula şi Ventura au primit notificări de evacuare obligatorie la telefon, iar lucrători în domeniul intervenţiei de urgenţă mergeau din casă în casă.

”Fiul meu este pompier şi nu am să aştept pe cineva să vină să mă salveze”, a declarat pentru CBS June Byrum, adăugând că tatăl ei în vârstă de 91 de ani, siţul şi câinele au plecat deja către un adăpost.

Oamenii şi-au abandonat casele şi au fugit din calea focului.

Citeşte şi Prima Doamnă, gest NEAŞTEPTAT. Cum vrea să-l surprindă pe Traian Băsescu

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top