Connect with us
Jojo se pregătește să devină mamă pentru a doua oară. Actrița se confruntă însă cu probleme în ultima lună de sarcină, fiind chinuită de arsuri și insomnii

Vedete

Jojo, probleme în ultima lună de sarcină: „Arsurile îmi dau bătăi de cap”

Jojo va deveni în curând mămica unei fetițe. Actrița spune că cea de-a doua sarcină este mai grea decât prima. Blonda suferă cumplit și nu poate dormi noaptea.

Jojo, pe numele său real Cătălina Grama, a povestit într-o postare pe blog, prin ce greutăți trece în ultima lună de sarcină. Arsurile și crampele din zona picioarelor îi dau bătăi de cap, iar apropierea nașterii îi creează o stare de anxietate.

“Indiferent cât de obosita sunt, odihna a devenit pentru mine cea mai mare provocare. Ciudat, nu-i așa? În ultimul timp, arsurile și crampele din zona picioarelor îmi cam dau bătăi de cap, iar gândurile că în curând voi da naștere zânuței, mă năpădesc și ele. Însă, pentru a reduce din anxietate, îmi fac o baie calda, beau o cana de ceai de tei, ascult muzică ambientala și încerc să mă relaxez așa cum pot eu mai bine, deși îmi este toooot mai greu!

Jojo se plânge de insomnii și dureri de picioare

Dacă nu adorm în primele 20, 30 de minute, încep să mă plimb prin alte camere, citesc o revistă, scriu un articol sau ascult muzică (asigurându-mă că nu trezesc toată casa), iar mai apoi revin în pat. Am renunțat la cofeină, alimentele picante înainte de somn (căci pot cauza arsuri) și simt ca am redus aceste probleme.

Ce am mai învățat pe parcursul acestei sarcini? Că este foarte bine dacă reușesc să trag un pui de somn pe parcursul zilei. 30 de minute de odihnă sunt suficiente și mă ajută să mă simt mai bine. Însă, este important și momentul în care alegem să ne odihnim, căci dacă e prea târziu, ne poate afecta somnul de seară.

Când am rămas însărcinată cu primul copil, am aflat că nu este recomandat să fac exerciții înainte de culcare, ci cu trei ore înainte de ora somnului, însă acum nu se pune problema, am renunțat la exerciții, fiind la finalul celui de-al treilea trimestru de sarcină.”, a scris actrița pe blogul ei.

Citște și: Gabriela Cristea va debuta ca actriță. Ce rol va juca prezentatoarea tv

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top