Connect with us
Kamara, despre vestea că soția lui face videochat: „Din punctul meu de vedere...”

Vedete

Kamara, despre vestea că soția lui face videochat: „Din punctul meu de vedere…”

După ce a fost acuzat că și-a trimis soția să facă videochat, Kamara a vorbit despre scandalul în care este implicat.

Artistul de la Alb Negru a dezvluit la XNS Show că nu i-a fost cerută părerea cu privire la videochat. Se pare că încă soția lui a fost cea care a decis să facă asta, iar relația dintre ei era deteriorată.

„Eu nu am dus-o de mână. Ideea este următoarea: eu nu am dus-o pe ea de mână. Asta nu înseamnă că o condamn pentru ce a făcut, din postura ei de mamă o înţeleg. Am ştiut de la bun început. Locuia împreună. Oricum nu mai aveam ideea de a continua împreună ca şi cuplu.

Citește și: Amanta lui Kamara a făcut publice toate detaliile despre relația lor! Ce spune soția cântărețului!

Din punctul meu de vedere, eu nu aş îndemna lumea să se ducă spre această meserie. Nu mai era de competenţa mea, eu m-am sfătuit cu ea cu foarte multe lucruri, şi dacă aş fi putut să o îndemn să facă anumite lucruri, era încă cu mine”, a spus Kamara.

Oana câștiga și 10000 de dolari pe lună

Presupusa colegă a Oanei, Anca, a dezvăluit la „Acces direct” că artistul i-a sugerat Oanei să se apuce de această meserie.

Citește și: Cel mai nou cuplu din showbiz a surprins pe toată lumea! El este fostul iubit al „prietenei” sale

„Aveam nişte pauze şi ne întâlneam toate. Nu ştiam de problemele ei de acasă. Niciodată nu a spus. A spus că el i-a sugerat să facă videochat. Aşa a spus ea. Vorbea de el ca și cum erau împreună. O mai aducea chiar el la studio Am vorbit cu unul dintre admini.

Ne-am împrietenit și mi-a spus inclusiv de Oana cum a reușit ea să facă 10.000 de dolari într-o lună. Mi-a zis că are ea un show al ei. Show înseamnă: te dezbraci, te așezi pe pat în poziția asta și te atingi și simulezi”, a spus Anca, cea care este colega de videochat a Oanei.

1 Comment

1 Comment

  1. Andreea

    2018-04-25T07:41:04+03:00 at 7:41

    MIZERIE DE OAMENI CARE S-AU TERFELIT LA PROPRIU SI FIGURAT !

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top