Connect with us
Laura Bretan a ajuns in semifinala concursului “America’s Got Talent”. Adolescenta a postat recent o filmare in care interpreteaza o noua piesa.

Vedete

Laura Bretan canta in semifinala „America`s Got Talent”. Ce surpriza a pregatit VIDEO

Laura Bretan are doar 14 ani insa a cucerit deja lumea cu vocea ei superba. Adolescenta a castigat marea finala de la „Romanii au talent”, sezonul 6 si va aparea in data de 30 august pe scena “America’s Got Talent”.

Laura este entuziasmata de aceasta performanta si vrea sa ii impresioneze pe juratii de la show-ul american de talente si sa ajunga in finala. Ea posteaza frecvent mesaje si inregistrari video pe contul sau de socializare. In ultimele sale postari, ea s-a filmat in timp ce canta melodia „Sa fie pace pe pamant” in trei limbi: ebraica, engleza si romana.

Citeste si: Laura Bretan face senzatie in America. I-a cucerit pe jurati cu aceasta melodie! VIDEO

Citeste si: Au ras cand au vazut cum arata, dar cand l-au auzit cantand, au fost uimiti

Fanii au intrebat-o daca pregateste o surpriza pentru semifinala de la concursul american si daca va canta in romana, insa tanara nu a raspuns, pastrand in continuare misterul.

Popularitatea Laurei Bretan este in crestere in Statele Unite ale Americii, unde a fost invitata la mai multe emisiuni la radio si la TV. Daca va ajunge in finala la “America’s Got Talent”, Laura va lupta pentru un premiu de 1 milion de dolari.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top