Connect with us
Laura Bretan i-a cucerit pe italieni după ce a interpretat o melodie religioasă în Panteonul de la Roma.

Vedete

Laura Bretan i-a uimit pe italieni cu o reprezentație în Panteonul din Roma VIDEO

Laura Bretan a uimit din nou. Tânăra cântăreață a cucerit inimile italienilor cu o reprezentație spontană în Panteonul din Roma, unde a interpretat o melodie religioasă.

Oamenii s-au adunat în jurul ei pentru a o asculta și pentru a o filma. La finalul reprezentației, ea a fost aplaudată la scenă deschisă. Adolescenta a postat o înregistrare video cu momentul pe pagina de Facebook, unde a primit sute de comentarii de la fani.

Citește și: Horia Moculescu, reacție după eșecul Laurei Bretan: „Maneliștii cântă mai bine ca…”

„Ce pot eu să mai spun și nu a mai fost spus până acum. Îngerii se înroșesc când aud sunetul vocii tale. Dacă ar fi posibil, autorul acestui cântec ar striga din Ceruri: ‘DA! Asa ar trebui să fie cântat!’. Sunt sigur că și Domnului Iisus i-a plăcut”, este unul dintre mesajele postate de fani pe pagina de facebook a Laurei Bretan.

Laura Bretan s-a aflat în Italia, unde a particiapt și a reușit să câștige trofeul Festivalului Internațional Propatria, Gala tinerelor talente românești, de la Roma. La acest concurs au participat tineri din Italia, România, Spania, Marea Britanie și Danemarca.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top