Connect with us

Vedete

Laura Cosoi, declarații despre copilul mult așteptat, după ce s-a spus că a pierdut o sarcină

Laura Cosoi a vorbit despre copilul mult așteptat, la scut timp după ce s-a spus că a pierdut o sarcină. Actrița nu a dat declarații despre evenimentul delicat, însă a spus că anul acesta își dorește să devină mamă.

Vedeta așteaptă cu nerăbdare să devină mămică și speră că acest lucru se va întâmpla în curând.

„În curând sperăm să se întâmple şi o minune pentru noi. Am spus că anul acesta ne vom concentra mai mult. Se rezolvă totul, doar trebuie să fim împreună şi să ne iubim,” a declarat Laura Cosoi.

Citește și: Smiley și Laura Cosoi s-au întâlnit în culise: cântărețul a luat-o în brațe!

Laura Cosoi: „Aşa se spun toate lucrurile care trebuie spuse”

Ea a vorbit și despre relația pe care o are cu soțul ei.

„Aaa, ba da, ne certăm. Sigur că da, ne contrazicem. Nu pot spune că am avut vreo ceartă din aia cu ieşit din casă, nu atât de tare, dar ne-am mai contrazis. E delicios aşa, După aceea împăcarea e faină, nu ne ţine mult cearta, e foarte bine şi cred că aşa se spun toate lucrurile care trebuie spuse”, a mai precizat actrița.

Citește și: Varul Laurei Cosoi a murit in accidentul de autocar de la Brasov

Laura Cosoi și soțul său, Cosmin Curticăpean, s-au căsătorit pe 8 august 2015, la Iași, orașul natal al actriței. Cosmin deţine cinci firme, dintre care două în Bucureşti, în domeniul comunicaţilor. Soţul Laurei Cosoi este pasionat de bolizii cu mulţi cai putere sub capotă, marca Maserati.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top