Connect with us

Vedete

Lavinia Pârva însărcinată? Al treilea copil pentru Ștefan Bănică Jr.

Știrea momentului în show-biz vine din partea cuplului Lavinia Pârva, Ștefan Bănică Jr! Frumoasa bruneta este însărcinată și va avea o fetiță.

Surse din anturajul artistei au confirmat vestea pentru ciao.ro. Pentru Lavinia acesta ar fi primul copil, însă Ștefan Bănică Jr. mai are doi moștenitori, din relații anterioare. Radu Ștefan este băiatul cântărețului din relația cu Camelia Constantinescu iar Violeta este fetița pe care acesta o are cu Andreea Marin.

Citește și: Lavinia Pârva, reacție după ce s-a spus că Andreea Marin îl caută pe Ștefan Bănică Jr.

Lavinia Pârva și Ștefan Bănică Jr. sunt împreună din 2013

Idila dintre Lavinia Pârva și Ștefan Bănică Jr. în 2013, la scurt timp după ce acesta a divorțat de Andreea Marin.

Într-o postare recenetă, Lavinia Pârva le-a dat de bănuit fanilor că ar ascunde un secret, după ce a purtat un tricou larg cu mesajul „early begin mom” (n.r. mămică în devenire). De altfel, cîntăreața își ascunde în ultimul timp burtica și a apărut la concerte în costumații care maschează rotunjimile taliei. Chiar și în pozele pe care le postează pe rețelele de socializare, ea alege să își scoată în evidență sânii sau să posteze poze mult mai vechi.

Chiar înainte de Paște, Lavinia a declarat că a primit deja inelul de logodnă din partea lui Ștefan Bănică Jr, însă  nu îl poartă în fiecare zi.

Citește și: Lavinia Pârva a vorbit despre Andreea Marin: „Între mine și Andreea…”

„Există inelul, dar nu-l port mereu. Uneori îl port, alteori nu, pentru că acel inel însemnă de fapt legătura noastră sufletească pe care eu o port în suflet”, a declarat atunci artista.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top