Connect with us
Loredana Chivu a trecut prin clipe groaznice weekendul trecut, dupa ce a incercat sa se sinucida. Ea a povestit un episod socant legat de acest lucru.

Vedete

Loredana Chivu, marturisire socanta:”Mi-a dat halatul la o parte si a inceput sa ma pipaie pe sani”

Loredana Chivu a ajuns in stare grava la spital weekendul trecut dupa ce a luat doua folii de somnifere. Asistenta TV a dezvaluit un episod socant legat de brancardierul de pe ambulanta.

Loredana Chivu a ajuns in stare grava la spital weekendul trecut dupa ce a luat doua folii de somnifere. Asistenta TV a dezvaluit un episod socant legat de brancardierul de pe ambulanta.

Loredana Chivu a fost gasita in stare de inconstienta de fratele sau care a alertat ambulanta si politia. Salvarea a venit la locuinta acesteia, insa cosmarul nu se terminase pentru asistenta TV.

Loredana Chivu a dezvaluit de ce  a incercat sa se sinucida!

„A venit salvarea, a venit politia. Stiu ca aveam un maieu mai larg pe mine, o pijama si o pereche de pantaloni scurti ca asa stau prin casa. Mama m-a pus in scaunul cu rotile si mi-a pus un halat pe mine, dar asa, de forma. Trebuia sa coboram cu liftul si nu incapea prea bine scaunul cu rotile si nu se inchideau usile. Eram doar eu si cu brancardierul si am simtit la un moment dat ca mi-a dat halatul la o parte si a inceput sa ma pipaie pe sani. I-am luat si numele si vreau sa il dau in judecata. In momentul in care a coborat toata lumea jos stiu ca l-am aratat tuturor cu degetul si sa strig ca mi-a pus mana pe sani. Ai mei ma asteptau sus si la un moment dat s-a oprit liftul ca el a luat mana de la siguranta ca sa imi puna mie mana pe sani. M-a pipait pe ambii sani, m-a strans de ei. Eram oarecum inconstienta, dar imi aduc aminte cateva lucruri, pasaje reale. Episodul asta chiar a avut loc”, a spus Loredana Chivu la Wowbiz.

Loredana Chivu a mai mentionat ca ii va face plangere celui care a agresat-o.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top