Connect with us
Eugenia și Mădălina Manole au avut o relație apropiată, dar un parapsiholog aruncă bomba. Cântăreața ar fi fost blestemată chiar de mama sa

Vedete

Mădălina Manole, blestemată de mamă? Cine a făcut dezvăluirea

Mama Mădălinei Manole s-a stins sâmbătă seara, iar marți va fi înhumată lângă fiica sa. Eugenia Manole și fiica sa au avut o relație apropiată, potrivit apropiaților Mădălinei, însă un parapsiholog a vorbit despre o întâlnire pe care a avut-o cu Mădălina în 1993, scrie vip24.ro, site-ul care oferă informații direct din lumea vedetelor.

Potrivit declaraţiilor făcute de parapsihologul Lucian Iordănescu, cel care a cunoscut-o pe Mădălina Manole în 1993, mărturisirile părinţilor „fetei cu părul de foc”, despre relaţia bună pe care o aveau cu fiica lor par să fie contrazise:

Citește și: „Testamentul” Eugeniei Manole: Ce mesaj a lasat pentru nepotul sau si fostul ginere

Citește și: Tatăl Mădălinei Manole, acuzații grave pentru fostul său ginere: „Din cauza animalului care…”

„Eu şi Mădălina ne-am văzut într-o seară, în Parcul Carol, unde a vrut să discute cu mine. Vreo 45 de minute am stat de vorbă cu Mădălina. Avea nişte preocupări, se interesa de farmece şi de blesteme. Spunea că a fost într-un fel persecutată – şi s-a dovedit că aşa a fost, că am mai investigat, dar nu cu ea – de către părinţi, în special de către mamă care o chinuia într-un anume fel… Îi lua banii, îi făcea tot felul de chestii de astea, am aflat ulterior de la alte persoane. Mădălina mi-a spus că a blestemat-o mama ei şi era interesată dacă aceste blesteme au vreun efect.

Citește continuarea pe vip24.ro!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top