Connect with us
Mama Danei Rogoz a ajutat la prinderea unui hoț. Mama actriței a dat dovadă de sânge rece, iar hoțul a fost prins, după câteva focuri de armă.

Vedete

Mama Danei Rogoz a ajutat la prinderea unui hoț din blocul său. Bărbatul a fost împușcat

Mama Danei Rogoz a ajutat la prinderea unui hoț. Mama actriței a dat dovadă de sânge rece, iar hoțul a fost prins, după câteva focuri de armă.

Incidentul s-a petrecut vineri. Bărbatul de 37 de ani, recidivist, a dat o spargere în locuința vecinilor mamei Danei Rogoz

Acesta i-a ajutat pe polițiști să îl prindă pe individ. Purtătorul de cuvânt al Poliției Capitalei a declarat că polițiștii au tras focuri de armă, pentru a-l putea prinde pe hoț. Femeia a alertat imediat poliția și nu a ieșit din casă.

Mama Danei Rogoz a ajutat la prinderea unui hoț

„S-au auzit niște lovituri. Aveam vizorul acoperit, mi-a pus o coală de hârtie. Am avut noroc că a căzut foaia și am văzut că respectiva persoană a intrat. Am sunat la 112. A durat foarte puțin până au ajuns polițiștii. Bărbatul a fost destul de agresiv cu ei (…) Am văzut că Poliția vrea să intre și nu poate. Eu am aveam cheile de la casa lor, le-am dat cheia și nu puteau. Hoțul se blocase în interior”, a declarat mama Danei Rogoz, la Kanal D.

Citeste si: După ce au făcut un copil împreună, Andreea Bălan spune adevărul despre iubitul său

„L-au somat de mai multe ori, după care au executat foc din plan inerior. Bărbatul a fost rănit la picior, dar a continuat să alerge. După un kilometru a fost imobilizat”, a explicat purtătorul de cuvânt al Poliției Capitalei, pentru sursa citată.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top