Connect with us
Maria Constantin și Ciprian Tapotă, fostul său soț, sunt în plin război. Cei doi și-au aruncat vorbe dure prin intermediul presei.

Vedete

Maria Constantin îi dă replica fostului soț: „Se folosește de…”

Maria Constantin și Ciprian Tapotă sunt în plin scandal. Actuala soție a lui Marcel Toader i-a transmis un mesaj dur fostului său bărbat.

După ce Ciprian Tapotă Lătărețu a acuzat-o pe aceasta că își neglijează copilul, Maria i-a dat o replică pe măsură acestuia. Cântăreața de muzică populară l-a acuzat că vrea să își facă un nume pe spatele ei.

Citește și: Dezvăluri ȘOC! Fostul soț al Mariei Constantin o pune la zid!

”Profită de notorietatea mea, m-am săturat de acest scandal. Maria Constantin e un brand de succes care vinde, iar el se foloseşte de asta ca să-şi facă un nume. Vrea să devină cunoscut pe spatele meu” a declarat Constantin pentru CANCAN.

Reacția sa vine după acuzațiile fostului soț.

„O mamă adevărată n-ar face asta. Eu am sunat-o să văd dacă se consideră mamă pentru acest copil. Măcar să îl sune. De două luni de zile nu l-a mai văzut. A venit cu jucării folosite la copil. I-a dat o tabletă folosită de ea, cu numere de telefon, conturi de gmail şi cu imagini. Relaţia cu copilul s-a rupt atunci când a plecat… să se facă vedetă”, a spus Ciprian Tapotă.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top