Connect with us
Cântăreața Mariah Carey a confirmat că are o relație cu dansatorul Bryan Tanaka. Ea s-a despărțit de logodnicul său anul trecut, în octombrie

Vedete

Mariah Carey a confirmat că are o relație cu Bryan Tanaka

Mariah Carey a confirmat pentru agenția Associated Press că are o relație cu Bryan Tanaka, unul dintre dansatorii din trupa sa.

”Voi spune «chiar nu vorbesc despre viaţa mea personală». Pentru că exact asta am făcut şi chiar a funcţionat pentru puţin timp, în urmă cu ceva vreme. Nu mă simt confortabil să fac dezvăluiri despre viaţa privată… Eu şi iubitul meu nu vrem să facem asta”, a spus renumita cântăreață americană.

Speculațiile privind o relație dintre Mariah Carey și Tanaka au început imediat după despărțirea acesteia de logodnicul său James Packer. Cei doi au rupt relația în luna octombrie a lui 2016. S-a zvonit atunci că Packer era deranjat de relația logodnicei sale cu dansatorul.

Citește și: Ce au făcut Andreea Marin și Tuncay Ozturk înainte de procesul de divorț

Mariah Carey este una dintre cele mai cunoscute cântărețe de pop din lume. De-a lungul anilor, albumele sale s-au vândut în peste 200 de milioane de copii pe plan mondial, iar artista americană a câştigat numeroase trofee prestigioase, inclusiv cinci premii Grammy.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top