Connect with us
Mariana Moculescu clipe de coșmar! ”Mi s-a pus mâna în gât şi am fost ameninţată cu moartea”

Vedete

Mariana Moculescu clipe de coșmar! ”Mi s-a pus mâna în gât şi am fost ameninţată cu moartea”

Când totul părea să recapete un sens în viața Marianei Moculescu și că totul se calmase, aceasta vine și face noi declarații despre viața de coșmar pe care a dus-o în Italia.

Mariana Moculescu are mari probleme din cauza fostului ei iubit italian. Aceasta a fost agresată fizic și amenințată în numeroase rânduri.

Mariana Moculescu, fosta soție a compozitorului Horia Moculescu, este plecată în Italia. În urmă cu ceva timp, Mariana Moculescu se declara foarte fericită alături de iubitul ei italian. Din păcate pentru ea, lucrurile au degenerat, iar acum bruneta a ajuns să trăiască clipe de coșmar.

La emisiunea pe care Mihai Morar o moderează la Antena Stars, Mariana Moculescu a mărturisit că a fost agresată fizic și a primit tot felul de amenințări. Iar cea mai gravă este amenințarea cu moartea!

”Mi-am luat adio ieri de la el…”

“S-a întâmplat să am o relaţie de doi ani şi ceva, eram îndrăgostită dar s-a comportat aşa… nu am mai putut să rămân în această relaţie, s-a ajuns la violenţă fizică, am fost strânsă de gât.

Am fost jignită, după ce ne-am întors de la Bucureşti, a început să fie violent, să mă lovească. I-am permis o dată, de două ori, apoi am chemat carabinerii. Nu l-am înşelat, nu i-am dat motive să fie gelos.

Mi s-a pus mâna în gât şi am fost ameninţată cu moartea, mi-a spus că mafioţii lui mă vor omorî”, a povestit Mariana Moculescu

„Ieri mi-a murit şi câinele, mi-am luat adio ieri de la el, avea grijă de el Nidia, eu i l-am dat ei. Am luptat cum am putut, singură în această ţară străină.”, spunea Mariana Moculescu.

Citește și: Scandal intre Mariana Moculescu si fiica sa: “M-a acuzat ca fac trafic de droguri”

Necazurile se ţin scai de Mariana Moculescu. A fost victima unor agresiuni fizice, fiind bătută în repetate rânduri de iubitul ei de origină italiană. Mariana Moculescu a vorbit în emisiunea „Răi da’ Buni” despre situaţia sa actuală.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top