Connect with us
Mesajul Mihaelei Borcea după elibearea lui Cristian Borcea: ” Nu doresc să mă plâng...”

Vedete

Mesajul Mihaelei Borcea după elibearea lui Cristian Borcea: ” Nu doresc să mă plâng…”

Fosta soție a lui Cristian Borcea, Mihaela Borcea, a postat primul mesaj după eliberararea acestuia. Mihaela este prima soție a lui Borcea și au împreună trei copii.

Mesajul postat sună chiar așa:

“Dragii mei, am hotărât să împărtășesc cu voi câteva amintiri pe care le-am trăit în ultimii ani, încercând să mențin un echilibru între viața de familie și cea de femeie de afaceri.

Au fost ani grei, consumaţi în proiecte ample, obositoare, care m-au făcut să îmi neglijez din plin sănătatea, ba mai mult, să adaug problemelor de atunci altele noi.

Nu doresc să mă plâng întrucât nu îmi stă în fire, ci am satisfacția muncii mele și a eforturilor făcute.

Schimbările care vor avea loc în viața Mihaelei Borcea

Astfel, nu vreau să fiu modestă așa cum v-am obișnuit, fiindcă știu că dintotdeauna am fost o luptătoare și o învingătoare, chiar dacă uneori, datorită epuizării fizice și psihice, am clacat.

Cu toate acestea, cu ajutorul unor oameni minunați care m-au susținut necondiționat și care au făcut parte din aceste proiecte, cărora le mulțumesc din tot sufletul, atât EU, cât și EI, am avut câte ceva de învățat din fiecare experiență acumulată!!

De acum, nu ne va rămâne decât să ne bucurăm din plin de toate aceste proiecte duse la bun sfârșit. In încheiere, dragii mei, aveți grijă de voi: cel mai de preț dar este sănătatea noastră!!

Citește și: ADEVĂRATA relație dintre Valentina Pelinel și Mihaela Borcea! Cum se înțeleg cele două

“Idealurile care mi-au luminat calea și mi-au redat din timp în timp curajul de a înfrunta viața cu bucurie au fost:bunătatea, frumusețea și adevărul!!- Albert Einstein Iar proiectele nu se opresc aici doar că voi avea mai multă grijă de mine!!

Vă pup cu drag și respect pe toți!!!” a scris pe pagina ei oficală de pe o rețea de socializare.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top