Connect with us
Michael Buble este devastat: Fiul său, în vârstă de 3 ani, are cancer

Vedete

Michael Buble este devastat: Fiul său, în vârstă de 3 ani, are cancer

Dramă fără margini în familia lui Michael Buble. Fiul acestuia, în vârstă de doar 3 ani, a fost diagnosticat cu cancer. Părinții micuțului au crezut că el are oreion, însă adevăratul diagnostic i-a dărâmat.

„Suntem devastați despre recentul diagnostic de cancer al fiului nostru Noe, care este în prezent în curs de tratament în SUA. Noi am fost întotdeauna foarte vocali despre importanța familiei si dragosteape care o avem pentru copiii noștri „, a scris el.

„Eu și Luisana am lăsat carierele noastre pentru a ne dedica tot timpul și atenția noastră să-l ajutăm pe Noe să se facă bine. În acest moment dificil, vă cerem să vă rugați și să ne respectați intimitatea noastră. Avem un drum lung în față și sperăm că, cu sprijinul familiei, prietenilor și fanilor din întreaga lume, vom câștiga această luptă, cu voia lui Dumnezeu.”, a mai completat Michael Buble.

Citește și: Actrița Leah Bracknell, diagnosticată cu cancer în fază terminală. Cum a descoperit boala

Citește și: Edith Gonzalez sufera de cancer de col uterin

Cine este Michael Buble

Michael Bublé s-a născut la 9 septembrie 1975 și este un actor, cântăreț de big band, interpret, crooner și cântăreț de soft jazz italiano-canadian. A câștigat numeroase premii Grammy și Juno.

Deși a avut un succes relativ modest în Statele Unite la sfârșitul anilor 1990 și începutul anilor 2000, albumul său omonim din 2003 a atins top ten din Australia, Marea Britanie și țara sa natală, Canada. În 2004, un album și video live, intitulat Come Fly with Me a fost listat de revista muzicală Billboard atingând poziții bune în top 40 din Australia. Interpretul a avut succes comercial în Statele Unite cu albumul „It’s Time”.

Bublé a fost nominalizat la două premii Genie pentru cele două melodii compuse de el pentru filmul Here’s to Life! („I’ve Never Been in Love Before”, „Dumb ol’ Heart”). De asemenea a înregistrat trei albume individuale (First Dance, 1996; Babalu, 2001; Dream, 2002).

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top