Connect with us

Vedete

Mihaela Tatu, transformare uimitoare! Vedeta a învins lupta cu kilogramele în plus

Mihaela Tatu a trecut prin clipe dificile în ultimii ani, după ce s-a îngrășat considerabil. Când lupta cu kilogramele părea pierdută, vedeta uimește din nou.

În ciuda dietelor pe care le-a ținut, fosta prezentatoare TV păruse că a pierdut lupta cu kilogramele.

Aceasta a uimit însă pe toată lumea la un eveniment monden. După ani întregi în care a ținut diete peste diete, Mihaela Tatu pare că a găsit-o pe cea potrivită.

Aceasta a dezvăluit care este secretul său și cine a ajutat-o să se simtă din nou ”de 3XFemeie”.

„Poate o să pară ciudat pentru mulţi, dar eu ţin o dietă de un an şi abia acum se văd rezultatele. Am mers în ianuarie la doctorul Ion Niculăescu, un specialist adevărat, la care apelează foarte multe persoane mai mult sau mai puţin cunoscute.

Mihaela Tatu a dezvăluit cum a slăbit

Dânsul mi-a făcut o serie de analize, pe care le-a trimis în Germania şi, în urma lor, mi-a întocmit un plan nutriţional care să mă ajute, în special în planul sănătăţii, nu neapărat pentru a da jos kilogramele în plus. Metoda se numeşte metabolibalance şi combină partea de nutriţie cu exerciţiile fizice. În plus, te învaţă să ai grijă de corpul tău. Sincer, pentru mine nu contează cum arăt, ci să mă simt bine în pielea mea.

Citește și: Ozana Barabancea, apel disperat către prietenii săi: ”Vă implor, rugați-vă! S-a aruncat de la etaj!”

Ce importanță are dacă ești gras sau slab, nimeni nu te iubește mai mult sau mai puțin. Sănătatea primează. Restul, că sunt mai suplă, este doar un rezultat al acestei metode revoluționare ale doctorului Niculaescu”, a declarat Tatu pentru WOwbiz.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top