Connect with us
Mirela Boureanu Vaida nu o duce bine financiar! Câți bani a pierdut în ultimii 5 ani

Vedete

Mirela Boureanu Vaida nu o duce bine financiar! Câți bani a pierdut în ultimii 5 ani

Îndrăgita prezentatoare TV nu o duce chiar roz cu banii. Mirela Boureanu Vaida a devenit cunoscută datorită show-urilor matrimoniale pe care le-a prezentat de-a lungul timpului, însă aceasta organizează  de mai multă vreme, evenimente private. În care Mirela apare într-un spectacol intitulat „Vaida show”, ea fiind însoțită de o trupă de acompaniment și de una de dansatoare.

Profitul firmei este foarte mic

Conform datelor de la Ministerul de Finante, firma Mirelei a inregistrat un profit net de 11.096 de lei in 2017, o crestere infima fata de 2016, cand s-a bifat un castig net de 8.298 de lei. Firma a fost pe profit si in 2015, 40.185 de lei.

In 2013 si 2014 s-au inregistrat pierderi totale de 206.338 de lei, adica aproximativ 45.000 de euro. Un bilant al ultimilor cinci ani de activitate indica faptul ca afacerea a provocat o pierdere de 146.759 de lei, adica peste 30.000 de euro. Potrivit wowbiz.ro

Citeșe și: Mirela Boureanu Vaida: „M-am luptat să nu cedez ispitei. Mă curtează de multă vreme”

Sotul Mirelei Boureanu-Vaida vinde uși și ferestre din PVC! Alexandru coordonează 30 de directori și 25 de manageri!

„Consultanta pentru dezvoltarea afacerii si analize de piata pentru companii in sectoarele lor de activitate; Pregatirea dezvoltarii afacerii si a strategiilor pentru sectoarele cheie;

Raspandirea si extinderea sucursalelor si activitatilor companiilor pe piete existente si noi; Negocierea si incheirea a peste mai mult de cateva mii de contracte.

Coordonarea a peste 30 directori regionali de vanzari si a 25 de manageri de vanzari pe zone in vederea dezvoltarii activitatii companiei la nivel regional si national.

Citește și: Ce a spus Simona Gherghe când a aflat că Mirela Boureanu Vaida o va înlocui la Acces Direct

Coordonarea unei echipe de peste 100 de reprezentanti de vanzari pe an; Instruirea a peste 300 de consultanti de vanzari;

Experienta indelungata in domeniul vanzarilor de peste 12 ani in pozitie de management de vanzari sau pentru dezvoltarea afacerii”se descrie Alexandru Vaida.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top