Connect with us
O tânără fotomodel, fostă miss, a murit în condiţii tragice, la 20 de ani

Vedete

Miss Universe și-a pierdut viața la doar 19 ani, chiar înainte de ziua ei. Tânăra a făcut infarct

O tânără fotomodel, fostă Miss Teen Universe, a murit în condiții tragice, la doar 20 de ani. Lotte van der Zee, originară din Olanda, a suferit un atac de cord, chiar în ajunul zilei sale de naștere.

Tânăra olandeză era într-o vacanță împreună cu familia, pentru a-și celebra ziua de naștere într-o stațiune de schi din Austria.

Cu doar o zi înainte de a împlini 20 de ani, Lotte van de Zee s-a simțit foarte rău. Nu a venit la micul dejun, iar părinții au găsit-o în pat, în cameră. Câteva ore mai târziu, ea a suferit un atac de cord.

Din cauza stării grave, a fost preluată din stațiunea austriacă și dusă la un spital din Germania. A stat 2 săptămâni în comă, iar pe 6 martie, medicii au pronunțat decesul.

”Perla noastră, care însemna totul pentru noi, a murit miercuri seară, pe 6 martie, la 22:47. E incredibil de ireal că draga noastră Lotte nu mai este lângă noi. Inimile noastre sunt frânte”, au scris părinții fetei, într-un mesaj.

Potrivit Daily Mail, cauzele decesului fetei nu sunt, deocamdată, cunoscute. Părinții spun că, în noaptea dinainte de a suferi atacul de cord, fata a fost într-un club cu prietenii, de unde s-a întors însă zâmbitoare. Aleasă în 2017 Miss Teen Universe, Lotte urma o carieră în modeling.

Emanuel Laurențiu - redactor. Colegul nostru redactează știri în domeniile știri interne, știri externe.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top