Connect with us
Monica Gabor a intrat în direct cu fanii ei printr-o nouă aplicație de chat live. Ea a răspuns sincer la toate întrebările, indiferent cât de indiscrete

Vedete

Monica Gabor, despre o posibilă sarcină cu Mr. Pink: „În acest moment…”

Monica Gabor a intrat în direct cu fanii ei printr-o nouă aplicație de chat live, pe care o promovează intens pe paginile de socializare. Fosta soție a lui Irinel Columbeanu a răspuns sincer la toate întrebările, indiferent de cât de indiscrete au fost.

Monica Gabor a vorbit și despre relația cu fostul șot și cu fetița sa de 10 ani, care locuiește în România.

„Nu am avut niciodată nimic de rău de spus despre Irinel, este un tată extraordinar. A avut ocazia sa îl întâlnească pe Mr. Pink şi aşa s-a convins că este un om bun“, a mărturisit Monica Gabor.

„Vin în România doar pentru a petrece timp cu Irina. Dacă ei vor dori să vină în America, vom fi foarte fericiţi. Eu şi Mr. Pink suntem foarte deschişi“, a mai adăugat fostul manechin.

Monica Gabor trăiește în Statele Unite alături de iubitul său milionar

Monica Gabor a răspuns și întrebărilor despre viitorul relației cu iubitul ei milionar, Mr. Pink.

„Rochia de mireasă nu este cel mai important lucru pentru mine. Am fost binecuvântată cu această relaţie. Am găsit un om care să mă susţină emoţional. Mr. Pink este perfect“, a declarat fost doamnă Columbeanu.

Fostul model a spus și dacă îşi doreşte sau nu să devină mămică şi să îi dăruiască lui Mr. Pink un copil.

Citește și: Andra, despre copilăria sa: „Nu aveam atâția bani!”

„În acest moment sau în viitorul apropiat nu îmi doresc să redevin mamă. Am mai fost întrebată, nu sunt însărcinată. Nu îmi doresc deocamdată. Mă bucur că am făcut-o pe Irina la 20 de ani. Irinel este un tată perfect din toate punctele de vedere. Irina în curând împlineşte 10 ani, nici nu îmi vine să cred. Este cel mai bun lucru pe care l-am făcut în viaţa mea. Irina ştie că suntem sufletele pereche şi că vom fi alături una de alta indiferent de ce parte a mapamondului ne-am afla şi nu e supărată pe mine“, a precizat Monica Gabor.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top