Connect with us
Monicai Tatoiu: "Cred ca nici ea nu a vrut sa traiasca in aceasta lume. Multumesc celor care au ajutat!"

Vedete

Monica Tatoiu este în doliu: „Astăzi a plecat dintre noi femeia puternică…”

Monica Tatoiu este în doliu. Femeia de afaceri a pierdut o persoană extrem de dragă. Soacra Monicăi Tatoiu a murit la vârsta de 96 de ani. Cunoscuta femeie de afaceri a postat un mesaj emoționant pe pagina sa de socializare.

„Astăzi a plecat dintre noi femeia puternică care m-a facut să înțeleg cât de importantă e Familia și sacrificiul pentru toate valorile pe care aceasta le reprezintă în destinul nostru. Soacra mea m-a determinat prin atitudinea ei să mă redescopăr. Să înțeleg valorile sacrificiului pentru membrii famililiei. Ne-am luptat pentru supremație în inima bărbatului pe care l-am iubit. Și amândouă am câștigat. Victorash nepotul ei și fiul meu e rodul frumos al iubirii noastre. MAMA să găsești Acolo dragostea și respectul nostru. 25.10.1921-20.02.2017.”, este mesajul scris de femeia de afaceri pe pagina sa de socializare.

Cine este Monica Tatoiu

Monica Tatoiu s-a născut pe 21 iunie 1956, la Bocșa Montană. Este o femeie de afaceri din România. A condus compania de cosmetice Oriflame România din 1996 până în 2008. Ea a devenit doctor în matematică la Universitatea din Iași, în 1990.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top