Connect with us
Nicolae de la Mireasa pentru fiul meu este acuzat ca este gay

Vedete

Nicolae (NICU) de la Mireasa pentru fiul meu este acuzat ca este gay

Nicolae – unul dintre cei mai noi concurenti de la Mireasa pentru fiul meu este acuzat de fanii emisiunii ca ar avea alte orientari sexuale fata de cele declarate.

Primele acuze pe care Nicolae le-a primit au fost chiar din partea unei concurente, Ella, care a afirmat ca tanarul de 20 de ani ar fi gay.

Fanii emisiunii au inceput sa reactioneze si sa trimita catre redactie printscreen-uri cu conversatii pe care Nicolae le-ar fi avut pe Facebook sau platforme matrimoniale destinate comunitatii gay.

nicolae-gay-mireasa-pentru-fiul-meu (2)

nicolae-gay-mireasa-pentru-fiul-meu (4)

nicolae-gay-mireasa-pentru-fiul-meu (5)

nicolae-gay-mireasa-pentru-fiul-meu (1)

Pus intr-o situatie extrem de dificila, Nicolae infirma acuzatiile si sustine ca i-a fost spart contul de Facebook si ca cineva chiar i-a creat conturi pe site-uri gay (exemplu: planetromeo.com), insa Nicolae se dezice de toate aceste acuzatii si sustine ca este straight.

nicolae-mireasa-pentru-fiul-meu-gay-10

Pe Facebook exista mai multe grupuri de socializare, unele destinate chiar comunitatii gay din Romania unde userii au inceput sa-si dea cu parerea referitor la subiectul care a revoltat comunitatea gay din Romania.

Este sau nu concurentul de la Mireasa pentru fiul meu gay?

nicolae-mireasa-pentru-fiul-meu-gay-11

Citind putin mesajele postate, se pare ca multi dintre unei comunitati gay – il cunosc pe Nicolae sau chiar au interactionat cu el. Controversele pe aceasta tema au generat o multumime de comentarii din partea membrilor. Iata cateva dintre acestea:

nicolae-mireasa-pentru-fiul-meu-gay-20

nicolae-mireasa-pentru-fiul-meu-gay-21

nicolae-mireasa-pentru-fiul-meu-gay-22

nicolae-mireasa-pentru-fiul-meu-gay-23

CONTACT REDACTIE Email: cc@smartactivity.ro Telefon: +4021 795 88 02 Dacă ai surprins o știre, scrie-ne pe adresa redactie@huff.ro, unde ne poți trimite imagini foto sau video. Publisher Adrian Vrauko Email: adrian@teotrandafir.com Consultant Anamaria Lembrău, email: anamaria@teotrandafir.com Redactori CATALIN NAE, email: catalin@teotrandafir.com CRISTINA BOSIOC,email: cristina@teotrandafir.com DANIEL ȘUTA, email: daniel@teotrandafir.com Publicitate email: sales@smartactivity.ro Departament VIDEO Producator general – Raluca Oprea email: raluca.oprea@teotrandafir.com Programator Bogdan Iacob / Telefon: 0217958802 Departament Juridic / Legal Cabinet de avocat ROBERT CIUREA email: office@avciurea.ro Director General Adrian Vrauko email: adrian@teotrandafir.com Huff.ro este administrat și deținut de SMART ACTIVITY SRL Date despre companie Adresa de corespondenta: Calea Calarașilor, numarul 173, București, Sector 3 COD FISCAL: RO34042388 CIF: J40/1060/2015 Huff.ro este un site de știri care folosește fluxurile agențiilor de presă: Mediafax, Agerpres, dar și surse proprii.

2 Comments

2 Comments

  1. Geo

    2016-02-20T01:50:45+02:00 at 1:50

    Am vorbit cu nicu pe grindr si pe romeo ….adik cu persoana asta…nu neam vazut live dar am vb

    • Andrei

      2016-06-24T16:21:41+03:00 at 16:21

      Cum il cheama pe facebook?

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top