Connect with us
O celebră artistă de la noi mai vrea un copil: "Ne dorim..." - Ce hotărâre a luat aceasta!

Vedete

O celebră artistă de la noi mai vrea un copil: „Ne dorim…” – Ce hotărâre a luat aceasta!

Abia s-a întors pe piaţa muzicală cu un videoclip nou – „La doua capete” feat Karym, după o lungă pauză, dar Celia îşi mai doreşte un copil. Deşi a născut in urma cu 4 ani, solista ar vrea să mai devină mamă o dată.

Are un baietel minunat pe nume Angelo, iar Celia se gandeste serios sa mai faca un copil. Însă nu chiar imediat, aşa cum a declarat chiar indragita artista.

„Toată lumea mă întreabă dacă mai vreau să fac copii. Sigur ca da, imi plac enorm de mult copiii, ii iubesc din tot sufletul meu! Ne mai dorim macar un copil, e frumos sa ai un frate sau o surioara, eu sunt binecuvântata cu sora mea minunata, îmi este sprijin și ajutor in toate. Dupa Angelo, baietel fiind, am vrea sa avem o fetita. Daca bunul Dumnezeu ne va oferi inca o minune, indiferent daca va fi fetita sau baietel, ii vom oferi la fel de multa dragoste si sprijin pe tot parcursul vietii. Sa fie sanatosi este cel mai important! Acum vedem cand va veni, deocamdata sunt focusata pe promovarea noului meu single „La doua capete””, marturiseste Celia.

Recent, solista a revenit cu un nou videoclip la piesa „La doua capete”, in colaborare cu Karym, ce se bucura deja de succes. La doar 3 zile de la lansare, piesa a intrat pe locul 7 in topul celor mai populare videoclipuri de pe Youtube.

„Dragii mei, la 3 zile de la lansare, piesa „La doua capete”, a intrat pe locul 7 in topul celor mai populare videoclipuri pe Youtube. Sunt foarte fericita si va multumesc din suflet pentru toata sustinerea voastra! Va pup cu drag!”, a scris artista pe un site de socializare.

Piesa este produsa de Claudiu Cota si Dragos Alexandru Damsa, iar de mix si master s-a ocupat Bunicu Magic. Single-ul de revenire al Celiei este despre dragoste si infidelitate, unde rolul iubitului care a calcat stramb este jucat de Karym, iar rolul amantei este jucat de o celebra concurenta de la Mireasa pentru fiul meu, Andreea din sezonul 6. Artista a ales ca videoclipul sa fie filmat la Colibita (Bistrita-Nasaud), in inima muntilor, in regia lui Florin G. Botea. Celia si Karym au prezentat in premiera videoclipul piesei „La doua capete” miercuri, 6 septembrie, in cadrul unui eveniment privat intr-o locatie de lux din Bucuresti, alaturi de vedete precum DJ Sava, Kamara, Costi Ionita, Lora si Raluka.

Celia este o artista de succes care a castigat inimile fanilor cu piesele “Trag aer in piept” si “Soapte”, dar si prin colaborarile cu artisti internationali precum Mohombi si Shaggy. Karym s-a facut remarcat la inceputul anului cand a lansat “Anonim” alaturi de Mellina, piesa ce a adunat aproape 2 milioane de vizualizari pe YouTube intr-un timp foarte scurt.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top